Kubax1235 Napisano 30 Maja 2021 Share Napisano 30 Maja 2021 Po prawie 6 miesiącach budowy replika Subaru BRZ z Drift Patriot w skali 1:24 jest gotowa. Bazą jest model Aoshimy GT86 Rocket Bunny, a reszta pochodzi z druku 3d lub jest zrobiona od podstaw. Model ma otwierane drzwi, klapę bagażnika oraz maskę. Jest to mój pierwszy tak duży projekt, podczas jego realizacji nauczyłem się projektowania kalek, modelowania 3d i wiele innych przydatnych w modelarstwie rzeczy. Model ma sporo niedociągnięć i wad, jednak mimo to jestem z niego bardzo zadowolony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Czerwca 2021 Share Napisano 4 Czerwca 2021 Starałeś się, nie wyszło, jedziesz dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeuszTeusz Napisano 5 Czerwca 2021 Share Napisano 5 Czerwca 2021 W wielu miejscach wygląda tak jakby klar był bardzo grubo wylany, np krawędź maski z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 9 Czerwca 2021 Share Napisano 9 Czerwca 2021 Sam pomysł na model bardzo ciekawy, widać że konsekwentnie dążyłeś do celu i starałeś się odwzorować sporo smaczków. Przy kolejnym modelu skupiłbym się na Twoim miejscu nad czystością i techniką (zwłaszcza z klarem, bo tak jak kolega wyżej napisał - jest miejscami za grubo). Co planujesz robić jako kolejne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubax1235 Napisano 9 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2021 7 godzin temu, kashato napisał: Sam pomysł na model bardzo ciekawy, widać że konsekwentnie dążyłeś do celu i starałeś się odwzorować sporo smaczków. Przy kolejnym modelu skupiłbym się na Twoim miejscu nad czystością i techniką (zwłaszcza z klarem, bo tak jak kolega wyżej napisał - jest miejscami za grubo). Co planujesz robić jako kolejne? Następne na warsztat idzie BMW 635CSi z Fujimi. W dniu 5.06.2021 o 08:34, TeuszTeusz napisał: W wielu miejscach wygląda tak jakby klar był bardzo grubo wylany, np krawędź maski z przodu Co do klaru to wiem że jest za grubo, chciałem zrównać kalki, które były bardzo grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biagioo93 Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Chcesz go sprzedać? Proponuje 5 tysięcy w gotówce odpisz na blazejsikoraeuco@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi