RH Napisano 18 Lipca 2021 Share Napisano 18 Lipca 2021 (edytowane) Parę modeli ostatnio skleciłem czas je pokazać w galerii,na początek okręty wojenne krążownik HMS York z Trumpetera 1;350 Edytowane 18 Lipca 2021 przez RH 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 Wygląda dobrze. Szkoda że zdjęcia takie sobie. Trudno ocenić model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Lipca 2021 Share Napisano 19 Lipca 2021 Z tych 3 okrętów jakie ostatnio wrzuciłeś do galerii angol podoba mi się najbardziej Odnoszę wrażenie że najbardziej dopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 19 Października 2021 Share Napisano 19 Października 2021 no...mi też się podoba....czekam na Exetera obok. To byłby dopiero....wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Października 2021 Autor Share Napisano 19 Października 2021 8 minut temu, cdarek napisał: no...mi też się podoba....czekam na Exetera obok. To byłby dopiero....wypas Exetera nie będzie ,ale za to coś z włoskich pancerników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi