RH Napisano 21 Lipca 2021 Share Napisano 21 Lipca 2021 Jeszcze taki mały Japończyk TYP 97"CHI-HA"57mm ---Fine Molds-----1:35- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Bardzo ładny żółtek. Podoba mi się. Tylko jest jeden duży błąd widoczny na 1 zdjęciu: kalka z tymi japońskimi literami, co jest na bocznym pancerzu strasznie się świeci i psuje to odbiór... Mógłbyś napisać coś więcej o zestawie z jakiego budowałeś oraz o malowaniu ( okres której bitwy/kampanii, czyj to wóz itp.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Lipca 2021 Share Napisano 22 Lipca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 23 Lipca 2021 Autor Share Napisano 23 Lipca 2021 W dniu 22.07.2021 o 10:54, neptun1939 napisał: Bardzo ładny żółtek. Podoba mi się. Tylko jest jeden duży błąd widoczny na 1 zdjęciu: kalka z tymi japońskimi literami, co jest na bocznym pancerzu strasznie się świeci i psuje to odbiór... Mógłbyś napisać coś więcej o zestawie z jakiego budowałeś oraz o malowaniu ( okres której bitwy/kampanii, czyj to wóz itp.)? Moim konikiem są raczej samoloty a szczególnie te z pierwszej wojny światowej natomiast pojazdy czy statki traktuje jako odskocznie ,tak dla odmiany zeby nie sfiksować .Szczególnie czolgi ale od strony konstrukcyjnej mnie ciekawią .tak ze takie historyczne sparwy to tylko powierzchownie traktuje tyle ile napisali w instrukcji ,czasami zaglądnę do wikipedii. Tak że pisząc uczciwie nic na ten temat nie powiem ,nie mam zamiaru sie wymądrzać ot zbudowałem i zapomnialem .robie cos kolejnego.Na żadne konkursy sie nie wybieram ,po prostu robię dla samego siebie ,:) co do samego modelu to jest to Fine Molds Raczej przyjemny w skladaniu ,.Dobrze jest miec wersje z gąskami plastikowymi .Lepiej sie je montuje (bo sa zestaway z gumami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi