barszczo Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 (edited) I kolejny w moich zbiorach wytwór z Kobyłki. Tym razem coś dla marynistów. Edycja, najprawdopodobniej pierwsza z połowy lat sześćdziesiątych. Do szczęścia podobnie jak w Migu brak pojemniczka na klej, choć gdzieś w piwnicznych skarbach mojego ojca powinno kilka być : Edited July 24, 2021 by barszczo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Chyba do tej pory można go kupić w przepaki MCrafta, nie za bardzo kojarzę to chyba stary Airfix? Barszczo jak jeszcze masz coś w tym klimacie to wrzucaj brachu. Brakuje do kompletu jeszcze Iskry, P-11, Karasia, śmiglaka Sikorskiego i pasażera Caravell. Hej, to były czasy aż łezka w oku zalśniła. Wzruszyłem się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted July 24, 2021 Author Share Posted July 24, 2021 To wszystko z Ruchu co mam. W tym momencie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts