barszczo Napisano 24 Lipca 2021 Share Napisano 24 Lipca 2021 (edytowane) I kolejny w moich zbiorach wytwór z Kobyłki. Tym razem coś dla marynistów. Edycja, najprawdopodobniej pierwsza z połowy lat sześćdziesiątych. Do szczęścia podobnie jak w Migu brak pojemniczka na klej, choć gdzieś w piwnicznych skarbach mojego ojca powinno kilka być : Edytowane 24 Lipca 2021 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Lipca 2021 Share Napisano 24 Lipca 2021 Chyba do tej pory można go kupić w przepaki MCrafta, nie za bardzo kojarzę to chyba stary Airfix? Barszczo jak jeszcze masz coś w tym klimacie to wrzucaj brachu. Brakuje do kompletu jeszcze Iskry, P-11, Karasia, śmiglaka Sikorskiego i pasażera Caravell. Hej, to były czasy aż łezka w oku zalśniła. Wzruszyłem się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Lipca 2021 Autor Share Napisano 24 Lipca 2021 To wszystko z Ruchu co mam. W tym momencie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi