Xmen Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, kozborn napisał: Tradycyjnie jeśli jest możliwość to poprosiłbym o zdjęcie podwozia i całego spodu Specjalnie dla kolegi. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 Wygląda fajnie i wyszedłeś obronną ręką ale nieco razi czarny wash na liniach podziału. Zbyt mocno jest widoczny i moim zdaniem lepszym rozwiązanie byłoby zastosowanie ciemno szarego washa dzięki czemu linie podziałowe nie rzucały by się w oczy. Czekam na kolejne Twoje miniaturowe jety :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2021 33 minuty temu, Staryfajter1954 napisał: nieco razi czarny wash na liniach podziału Na tym modelu nie ma ani grama czarnego washa.Nawet nie mam na półce z chemią bo po prostu nie używam.Ten na modelu to Neutral Grey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Xmen napisał: Na tym modelu nie ma ani grama czarnego washa.Nawet nie mam na półce z chemią bo po prostu nie używam.Ten na modelu to Neutral Grey. A na niektórych zdjęciach wygląda jak czarny wash. Chyba złudzenie optyczne, przekłamanie fotografii w takim razie i stąd mój odbiór tego co widzę na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2021 6 minut temu, Staryfajter1954 napisał: A na niektórych zdjęciach wygląda jak czarny wash. Chyba złudzenie optyczne, przekłamanie fotografii w takim razie i stąd mój odbiór tego co widzę na zdjęciu. Spoko.Często gęsto model na zdjęciach wygląda inaczej niż w realu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 22 Sierpnia 2021 Share Napisano 22 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Xmen napisał: Spoko.Często gęsto model na zdjęciach wygląda inaczej niż w realu. Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi