Xmen Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Napisano 22 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, kozborn napisał: Tradycyjnie jeśli jest możliwość to poprosiłbym o zdjęcie podwozia i całego spodu Specjalnie dla kolegi. 2 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 Wygląda fajnie i wyszedłeś obronną ręką ale nieco razi czarny wash na liniach podziału. Zbyt mocno jest widoczny i moim zdaniem lepszym rozwiązanie byłoby zastosowanie ciemno szarego washa dzięki czemu linie podziałowe nie rzucały by się w oczy. Czekam na kolejne Twoje miniaturowe jety :). Cytuj
Xmen Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Napisano 22 Sierpnia 2021 33 minuty temu, Staryfajter1954 napisał: nieco razi czarny wash na liniach podziału Na tym modelu nie ma ani grama czarnego washa.Nawet nie mam na półce z chemią bo po prostu nie używam.Ten na modelu to Neutral Grey. Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Xmen napisał: Na tym modelu nie ma ani grama czarnego washa.Nawet nie mam na półce z chemią bo po prostu nie używam.Ten na modelu to Neutral Grey. A na niektórych zdjęciach wygląda jak czarny wash. Chyba złudzenie optyczne, przekłamanie fotografii w takim razie i stąd mój odbiór tego co widzę na zdjęciu. Cytuj
Xmen Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Napisano 22 Sierpnia 2021 6 minut temu, Staryfajter1954 napisał: A na niektórych zdjęciach wygląda jak czarny wash. Chyba złudzenie optyczne, przekłamanie fotografii w takim razie i stąd mój odbiór tego co widzę na zdjęciu. Spoko.Często gęsto model na zdjęciach wygląda inaczej niż w realu. 1 Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 22 Sierpnia 2021 Napisano 22 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Xmen napisał: Spoko.Często gęsto model na zdjęciach wygląda inaczej niż w realu. Dokładnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi