slawek632 Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Model trzyma poziom do jakiego przyzwyczail juz nas Edek mysle ze warto skusic sie na niego i dodac do swoich zbiorow komentarze mile widziane oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witam! Bardzo ładnie wyszedł Ci ten model, trochę za ciemne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Bardzo mi sie podoba super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Piękna maszyna, na czym stoi model? FAjnie to wygląda jak ośnieżone pole. Czy to styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 (edytowane) dziekuje za pozytywne przyjecie modelu Edytowane 27 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Zapomnialem dodac plyta to panel stosowany przy podwieszanych sufitach wydaje mi sie ze to sprasowany papier i pomalowany na bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Nie no - cudenko ze hej Slady eksploatacji (przybrodzenia na kadlubie i na donych powierzchniach skrzydel) to majstersztyk - ciekaw jestem kiedy sam osiagne taki warsztat BTW, w jaki sposob robisz takie delikatne "podstarzenia"??? pzdr. Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 nie mam specjalnych technik staram sie dopracowac juz ogolnie znane wazne napewno zeby nie przesadzac z tym lepiej troche mniej niz za duzo i rozne rodzaje farb ktore pomagaja osiagac te efekty.Mysle ze i ty bardzo szybko osiagniesz takie rezultaty nie mozna bac sie ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 A ja się zapytam - czy ta Avia jednak nie jest zbyt matowa PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 28 Maja 2008 Autor Share Napisano 28 Maja 2008 Dla mnie to kwestia osobista ja wybralem to co moim zdaniem lepiej sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Bardzo się cieszę, że ktoś na forum wreszcie pokusił się o wykonanie tego modelu. Bardzo mi się podoba. Większych grzechów nie stwierdzono Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi