Klapouch Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Zwrócił moją uwagę post na Facebook’u. W ofercie firmy dostępny min 7tp w skali 1/48. Wyglada chyba nieźle. Ja kupię na pewno. Myślę, że warto pokazywać wypusty też takich „niszowców”, a nie tylko wielkich producentów. Zaznaczam dla jasności - z firmą nie mam nic wspólnego - zdjęcia z Facebooka. Warsztat jakby ktoś chciał "recenzji" : Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 14 Września 2021 Share Napisano 14 Września 2021 (edytowane) 1:48 FA-48002 - 7TP Twin Turret https://armorama.com/news/f-a-miniatures-7tp-twin-turret?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 14 Września 2021 przez meser262 doprecyzowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi