krzysztof66 Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 (edytowane) Bardzo bym prosił o opinie czy idę we właściwym kierunku to mój pierwszy w życiu wash więc proszę o wyrozumiałość Stworzyłem miksturę z farb olejnych dla artystów. Edytowane 29 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Trochę delikatny. Ja bym ciut mocniej zasidoluxował, żeby wash bardziej płynął i dał więcej farby. Ale najtrudniejszy pierwszy raz. Tu po prostu trzeba czuć co farba nam zrobi na modelu! za odwagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 A ja się zapytam tak: czym był robiny wash? Chodzi mi o to, czy był robiony farbą olejną dla plastyków, czy farbą akrylową? Ogólnie fajnie wyszło (też niedawno robiłem testowego washa, ale tak mi niestety nie wyszło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 No i git. Wkoncu sie zabrales z waszowanie - jak pisze reggy ciut za lekki ale to nie problem - mozesz teraz mocniejszym podkreslic to i owo. Czekam na kolejny fotki. Pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Jeszcze raz go "zwaszuj" ale mocniej skondensowaną farbą i będzie GIT I zrób bandaże na kołach.... koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 29 Maja 2008 Autor Share Napisano 29 Maja 2008 dobra nareszcie weekend,troche bardziej go pojechałem ale myślę że i tak za słabo.Oceniajcie i piszcie uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi