Campana Napisano 26 Sierpnia 2021 Share Napisano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Oto skończona moja druga kapsuła programu Mercury. Tym razem włożyłem odrobinę więcej pracy, niż przy MR-BD . Od siebie wymieniłem na metalowe: szpicę oraz wszystkie przewody w Escape Tower. Zamiast standardowej czarnej farby, użyłem AK Interactive BLUE BLACK. Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Campana . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mars76 Napisano 27 Sierpnia 2021 Share Napisano 27 Sierpnia 2021 Niezłe zestawienie, pięknie wykończony kawał historii podboju kosmosu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Sierpnia 2021 Share Napisano 27 Sierpnia 2021 podoba mi się kiedyś musisz koniecznie zrobić jakąś zbiorową fotkę ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 30 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2021 W dniu 27.08.2021 o 10:23, M.A.V. napisał: podoba mi się kiedyś musisz koniecznie zrobić jakąś zbiorową fotkę ! Dzięki, oby te kiedyś nastąpiło dość szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi