Wujciobryan Napisano 28 Września 2021 Share Napisano 28 Września 2021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Całkiem zgrabnie wyszedł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 29 Września 2021 Autor Share Napisano 29 Września 2021 Dzięki starałem się jak mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Heh same powroty. Ja chwilę temu wróciłem po 10 latach Willis fajny, poza hamburgejro jeszcze lepsza. Typowy jankeski luzak. Nie widzi mi się błoto. Za bardzo maziaste. Ale wiadomo jak bywa. Raz lepiej raz gorzej. Trzeba wrócić do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 29 Września 2021 Autor Share Napisano 29 Września 2021 4 godziny temu, R_Mazzi napisał: Heh same powroty. Ja chwilę temu wróciłem po 10 latach Willis fajny, poza hamburgejro jeszcze lepsza. Typowy jankeski luzak. Nie widzi mi się błoto. Za bardzo maziaste. Ale wiadomo jak bywa. Raz lepiej raz gorzej. Trzeba wrócić do formy Jak to mawiał kiedyś mój instruktor modelarstwa że jak się zacznie przygodę z modelarstwem to nawet po bardzo długiej przerwie wróci się do tego hobby z radością I miał chłopina rację Ogólnie to miał być efekt właśnie takiego maziastego błota tzw świeżego no i prawie efekt osiągnąłem.Nastepny w kolejce do roboty jest M8 Greyhound Tamki i postaram się przetestować na nim suche pigmenty na wierzchu pancerza aby osiągnąć efekt kurzu,a co z tego wyjdzie to niewiadomo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi