kozborn Napisano 6 Października 2021 Autor Share Napisano 6 Października 2021 5 minut temu, greatgonzo napisał: Jeśli zestaw nie przewiduje malowania Little Chief, to nie wiem :). Dokładnie tak, Radku Tamka przewiduje P-47 "z Indianinem". A Techmod trochę skiepścił te instrukcje, tzn.nie przewidział, że taki laik jak ja będzie się bawił jego produktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Października 2021 Share Napisano 7 Października 2021 21 godzin temu, greatgonzo napisał: O ile potrafiłem się zorientować (Tomek faktycznie operuje tu trochę skrótami myślowymi i pewności nie mam), to rzecz polega na tym, że zestaw Tamiya oferuje malowanie samolotu Klibbego, w którym w ramach indywidualnych oznaczeń 'grubość' pokryw podwozia została pomalowana na czerwono. Tomek założył, że to standardowe wykończenie dla P-47, nie mógł tego zweryfikować w instrukcji do nowych kalkomanii, gdzie nie pokazano wysuniętego podwozia i przeniósł to na Silver Lady. Jeśli zestaw nie przewiduje malowania Little Chief, to nie wiem :). No tak, wystarczyło czytać ze zrozumieniem i nie zadawałbym głupich pytań Uroiło mi się, ze chodzi o czerwone prostokąty na klapach przy kadłubie na krawędzi spływu skrzydeł i tak sobie żyłem w nieświadomości. Dziękuję, Koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi