DamianosPL Napisano 18 Lipca Autor Napisano 18 Lipca Dół kadłuba pomalowany na testową farbę w proporcji Schokobraun RAL8017 5 : 1 White : 6 Thinner. Nie jestem raczej w 100% dokładnej mieszanki zrobić bo kilka czynników wpływa na to np. padanie światła pod różnym kątem. Cytuj
Robi Napisano 18 Lipca Napisano 18 Lipca (edytowane) Za jasne proszę pana. Wydaje mi się że lepiej byłoby bez mieszania farb. Weź pomaluj dół samą 8017 i zobaczymy Edytowane 18 Lipca przez Robi Cytuj
DamianosPL Napisano 19 Lipca Autor Napisano 19 Lipca 17 godzin temu, Robi napisał: Za jasne proszę pana. Wydaje mi się że lepiej byłoby bez mieszania farb. Weź pomaluj dół samą 8017 i zobaczymy Pomalowałem wczesniej łyżeczki wszystkimi kolorami jakie posiadam taki rezultat jest. Bez mieszania z białym jest za ciemna. Cytuj
DamianosPL Napisano 20 Lipca Autor Napisano 20 Lipca Zostawie chyba tak jak mówi orginalna instrukcja 80% + 20% Cytuj
DamianosPL Napisano 26 Lipca Autor Napisano 26 Lipca Boczne fartuchy zrobione. Teraz powoli wieża się robi. 1 Cytuj
DamianosPL Napisano 27 Lipca Autor Napisano 27 Lipca Wieża skończona. Teraz szykowanie na podkład. i pełno części zostało które w ogóle są nie potrzebne 1 Cytuj
DamianosPL Napisano 29 Lipca Autor Napisano 29 Lipca Farba poszła (5 Schokobraun : 1 White) tak samo jak i gąsienice już pomalowane XF-84 Dark Iron. Cytuj
DamianosPL Napisano 30 Lipca Autor Napisano 30 Lipca Lakier Błyszczący Tamiya X-22 wleciał. Koła zabezpieczone i bandaże kół pomalowane na Vallejo Game Air Black. 1 Cytuj
DamianosPL Napisano 31 Lipca Autor Napisano 31 Lipca Kalkomanie nałożone, gąsienice lekko przybrudzone , narzędzia pomalowane. 1 Cytuj
DamianosPL Napisano 1 Sierpnia Autor Napisano 1 Sierpnia Panel Line czarny dany na śruby,nity i linie podziału. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi