Skocz do zawartości

Projekt Girls und Panzer 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zawieszenie oszlifowane i przyklejone tak samo jak koła i gąsienice. Gąsienice przyklejone a koła założone do przymierzenia na sucho.

SE4M0Xz.jpeg

TLSoBvE.jpeg

Umsw8uy.jpeg

6rfk0lR.jpeg

D8wKqey.jpeg

Napisano

A wiesz ze czesc ludzi nie widzi twoich zdjec? Jak bys wstawial normalnie przez modelwork bylo by fajnie. 

Napisano
Teraz, michal0281 napisał:

A wiesz ze czesc ludzi nie widzi twoich zdjec? Jak bys wstawial normalnie przez modelwork bylo by fajnie. 

Mi na Chrome na PC jak i na telefonie działają wszystkie zdjęcia. A przez forum nie wstawiam bo sa limity.

Napisano
14 minut temu, DamianosPL napisał:

Mi na Chrome na PC jak i na telefonie działają wszystkie zdjęcia. A przez forum nie wstawiam bo sa limity.

Jak chce wstawić osiem zdjęć na przykład, a nie zatwierdzi mi czterech, to wstawiam te cztery i potem kolejne cztery

Napisano
8 minut temu, Robi napisał:

Jak chce wstawić osiem zdjęć na przykład, a nie zatwierdzi mi czterech, to wstawiam te cztery i potem kolejne cztery

Tylko ze limit na zdjecia na forum jest 488MB tylko . A 1 zdjecie zajmuje 4-5mb czyli max 100 zdjęć mozna wstawić i limit wykorzystany.

Napisano
3 godziny temu, DamianosPL napisał:

Tylko ze limit na zdjecia na forum jest 488MB tylko . A 1 zdjecie zajmuje 4-5mb czyli max 100 zdjęć mozna wstawić i limit wykorzystany.

A kto ci wstawi 100 zdjęć?

Napisano
24 minuty temu, Robi napisał:

A kto ci wstawi 100 zdjęć?

Limit jest na całe konto.

image.png.9e567ca34798883468d42623e194784a.png

Napisano
Godzinę temu, DamianosPL napisał:

Limit jest na całe konto.

image.png.9e567ca34798883468d42623e194784a.png

A to inna sprawa 

Napisano
18 godzin temu, DamianosPL napisał:

Forum przeskalowuje zdjęcia, więc jakieś 300kb max wyjdzie. Dla emigrantów do Brytanii którzy nie używają VPNa, możesz się przesiąść na imgChest zamiast imgura, działa tak samo.

• 2 weeks later...
Napisano

Następny progress. Trochę klejenia , trochę szpachlowania zwłaszcza dużej szpary z tyłu.

nSfU7Kd.jpeg

tQMXf4y.jpeg

6TJMlto.jpeg

P3oaAEk.jpeg

Napisano

Wątpię że to aż tak źle spasowane że trzeba szpachlować, druga sprawa to wersja tego Hetzera, na obrazku tym od bajek masz późną a robisz model mid.

3b0fb67ca239a5f01d4c2f9b775cf628.jpg

• Like 1
Napisano
32 minuty temu, Evildead napisał:

Wątpię że to aż tak źle spasowane że trzeba szpachlować, druga sprawa to wersja tego Hetzera, na obrazku tym od bajek masz późną a robisz model mid.

3b0fb67ca239a5f01d4c2f9b775cf628.jpg

Niestety ale w tym anime jest coś pomieszane między różnymi wersjami. Inne koła, wydech i jarzmo lufy. Jest to mieszanka Mid z Late niestety w tej wersji mojej nie ma z tyłu tych włazów a gdybym kupił Late to nie miałbym kół, jarzmo działa i wydechów. Dlatego wolałem zrobić wersje Mid bo więcej kompromisów ma.

image.thumb.png.e0b9c72b82c304bf0624a3d1d943f18a.png

Napisano

Niestety tylko w tym pojezdzie chyba pogrzmocili coś. Na dzisiaj wszystko sklejone co miało być , poszpachlowane i wyszlifowane. Teraz czeka na podkład. Trochę części też pozostawało w tym naboje.

40yLtAU.jpeg

wbfDZGQ.jpeg

GhDIxPX.jpeg

j4dWbNl.jpegGd47Rwy.jpeg

Napisano

Podkład wleciał Mr.Hobby Aqueous 1000. Gąsienice pomalowane w kolorze XF-84 Dark Iron. Kadłub, koła i kilka elementów na Revell 16 Sand.

IoBwYst.jpeg

WnsytOX.jpeg

yivyhde.jpeg

mDtf1yq.jpeg

mWBGZ68.jpeg

qUDZSdT.jpeg

Napisano

Filtr na kadłub i koła dany. Wydech pomalowany na kolor Rust , linki na stalowy i skrzynka na wood. Gąsienice dostały Tracks Wash i Pigment.

GuqDOxn.jpeg

LGXY8e4.jpeg

rGoTOz1.jpeg

Napisano

Koła zamaskowane i pomalowane bandaże kół lekkich poprawek jeszcze wymagaja. Na kadłub dałem lakier Tamiya x-22 gloss a na to poszły kalkomanie. A na końcu poprzyklejałem dodatkowe gąsienice, tłumik i inne rzeczy.

JAZz57N.jpeg

TONtMiL.jpeg

H7QRK74.jpeg

qC3mZpf.jpeg

nWNK9TA.jpeg

GV34FxC.jpeg

• Like 1
Napisano

Dzisiaj małego washa dałem na kadłub. Na to wleciał lakier matowy.

kxtpm6Q.jpeg

x9DIG2f.jpeg

Napisano

Pigmenty poszły na gąsienice i podwozie. Lekki chipping też dostał.

ZMYDBRT.jpeg

G6w9RX6.jpeg

ttFCafI.jpeg

0q0ante.jpeg

Vzaj7a7.jpeg

MEyjoWc.jpeg

TVuHgev.jpeg

Napisano

Galeria już dostępna.

Aktualny stan pojazdów Girls und Panzer

Cn718ue.jpeg

cg3gbaS.jpeg

XLiH88Z.jpeg

• Like 1
Napisano

No i klasa

• Like 1
Napisano (edytowane)

Na warsztat wlatuje Pz IV Ausf.H z Academy.

Nie wiem kto wypychacze dał w takim słabym miejscu zamiast od strony wewnętrznej a nie zewnętrznej ale trzeba bylo to zeszlifować bo będzie widoczne.

Jak to Academy lepsze spasowanie od TAKOMU.

ff1c807dda7919f5348d9429cbd29e12.jpg

d01db27c5b2e3dca3afbfd2279cf4374.jpg

1u6ZPc8.jpeg

v6sF9Nj.jpeg

lJqganJ.jpeg

clAGm5D.jpeg

Edytowane przez DamianosPL
  • 2 weeks later...
Napisano

Gąsienice przyklejone na Super Glue. Koła przymierzone na sucho. Kadłub sklejony.

G0FaVce.jpeg

fYG6QPX.jpeg

kz2fo3F.jpeg

• Like 1
Napisano

Dzisiaj niewielki progress prawie żadny nie chciało mi sie zbytnio kleić przy 35 stopniach w pokoju gdy na dworze 40 ale jakoś czas musiałem zbić by sie nie nudzić.

Bp5k7B2.jpeg

jsnuZsE.jpeg