DamianosPL Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja Zawieszenie oszlifowane i przyklejone tak samo jak koła i gąsienice. Gąsienice przyklejone a koła założone do przymierzenia na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja A wiesz ze czesc ludzi nie widzi twoich zdjec? Jak bys wstawial normalnie przez modelwork bylo by fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja Teraz, michal0281 napisał: A wiesz ze czesc ludzi nie widzi twoich zdjec? Jak bys wstawial normalnie przez modelwork bylo by fajnie. Mi na Chrome na PC jak i na telefonie działają wszystkie zdjęcia. A przez forum nie wstawiam bo sa limity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 14 minut temu, DamianosPL napisał: Mi na Chrome na PC jak i na telefonie działają wszystkie zdjęcia. A przez forum nie wstawiam bo sa limity. Jak chce wstawić osiem zdjęć na przykład, a nie zatwierdzi mi czterech, to wstawiam te cztery i potem kolejne cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 8 minut temu, Robi napisał: Jak chce wstawić osiem zdjęć na przykład, a nie zatwierdzi mi czterech, to wstawiam te cztery i potem kolejne cztery Tylko ze limit na zdjecia na forum jest 488MB tylko . A 1 zdjecie zajmuje 4-5mb czyli max 100 zdjęć mozna wstawić i limit wykorzystany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 3 godziny temu, DamianosPL napisał: Tylko ze limit na zdjecia na forum jest 488MB tylko . A 1 zdjecie zajmuje 4-5mb czyli max 100 zdjęć mozna wstawić i limit wykorzystany. A kto ci wstawi 100 zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 24 minuty temu, Robi napisał: A kto ci wstawi 100 zdjęć? Limit jest na całe konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Godzinę temu, DamianosPL napisał: Limit jest na całe konto. A to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja 18 godzin temu, DamianosPL napisał: Tylko ze limit na zdjecia na forum jest 488MB tylko . A 1 zdjecie zajmuje 4-5mb czyli max 100 zdjęć mozna wstawić i limit wykorzystany. Forum przeskalowuje zdjęcia, więc jakieś 300kb max wyjdzie. Dla emigrantów do Brytanii którzy nie używają VPNa, możesz się przesiąść na imgChest zamiast imgura, działa tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Następny progress. Trochę klejenia , trochę szpachlowania zwłaszcza dużej szpary z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Wątpię że to aż tak źle spasowane że trzeba szpachlować, druga sprawa to wersja tego Hetzera, na obrazku tym od bajek masz późną a robisz model mid. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja 32 minuty temu, Evildead napisał: Wątpię że to aż tak źle spasowane że trzeba szpachlować, druga sprawa to wersja tego Hetzera, na obrazku tym od bajek masz późną a robisz model mid. Niestety ale w tym anime jest coś pomieszane między różnymi wersjami. Inne koła, wydech i jarzmo lufy. Jest to mieszanka Mid z Late niestety w tej wersji mojej nie ma z tyłu tych włazów a gdybym kupił Late to nie miałbym kół, jarzmo działa i wydechów. Dlatego wolałem zrobić wersje Mid bo więcej kompromisów ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Czyli wychodzi że trzeba mieć wszystkie wersje żeby zlepić to co sobie wymyślili, normalnie magicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja Niestety tylko w tym pojezdzie chyba pogrzmocili coś. Na dzisiaj wszystko sklejone co miało być , poszpachlowane i wyszlifowane. Teraz czeka na podkład. Trochę części też pozostawało w tym naboje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 30 Maja Autor Share Napisano 30 Maja Podkład wleciał Mr.Hobby Aqueous 1000. Gąsienice pomalowane w kolorze XF-84 Dark Iron. Kadłub, koła i kilka elementów na Revell 16 Sand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 31 Maja Autor Share Napisano 31 Maja Filtr na kadłub i koła dany. Wydech pomalowany na kolor Rust , linki na stalowy i skrzynka na wood. Gąsienice dostały Tracks Wash i Pigment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca Koła zamaskowane i pomalowane bandaże kół lekkich poprawek jeszcze wymagaja. Na kadłub dałem lakier Tamiya x-22 gloss a na to poszły kalkomanie. A na końcu poprzyklejałem dodatkowe gąsienice, tłumik i inne rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Piątek o 12:28 Autor Share Napisano Piątek o 12:28 Dzisiaj małego washa dałem na kadłub. Na to wleciał lakier matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Sobota o 12:40 Autor Share Napisano Sobota o 12:40 Pigmenty poszły na gąsienice i podwozie. Lekki chipping też dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Sobota o 12:44 Autor Share Napisano Sobota o 12:44 Galeria już dostępna. Aktualny stan pojazdów Girls und Panzer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 14:46 Share Napisano Sobota o 14:46 No i klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Niedziela o 12:51 Autor Share Napisano Niedziela o 12:51 (edytowane) Na warsztat wlatuje Pz IV Ausf.H z Academy. Nie wiem kto wypychacze dał w takim słabym miejscu zamiast od strony wewnętrznej a nie zewnętrznej ale trzeba bylo to zeszlifować bo będzie widoczne. Jak to Academy lepsze spasowanie od TAKOMU. Edytowane Niedziela o 12:53 przez DamianosPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi