DamianosPL Napisano 5 Lipca Autor Share Napisano 5 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca Dół kadłuba pomalowany na testową farbę w proporcji Schokobraun RAL8017 5 : 1 White : 6 Thinner. Nie jestem raczej w 100% dokładnej mieszanki zrobić bo kilka czynników wpływa na to np. padanie światła pod różnym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca (edytowane) Za jasne proszę pana. Wydaje mi się że lepiej byłoby bez mieszania farb. Weź pomaluj dół samą 8017 i zobaczymy Edytowane 18 Lipca przez Robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca 17 godzin temu, Robi napisał: Za jasne proszę pana. Wydaje mi się że lepiej byłoby bez mieszania farb. Weź pomaluj dół samą 8017 i zobaczymy Pomalowałem wczesniej łyżeczki wszystkimi kolorami jakie posiadam taki rezultat jest. Bez mieszania z białym jest za ciemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca Powoli zacząłem robić fartuchy boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca A jakbyś pomieszał z bardziej piaskowym kolorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 20 Lipca Autor Share Napisano 20 Lipca Zostawie chyba tak jak mówi orginalna instrukcja 80% + 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Niedziela o 12:44 Autor Share Napisano Niedziela o 12:44 Boczne fartuchy zrobione. Teraz powoli wieża się robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano Poniedziałek o 12:26 Autor Share Napisano Poniedziałek o 12:26 Wieża skończona. Teraz szykowanie na podkład. i pełno części zostało które w ogóle są nie potrzebne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano wczoraj o 12:19 Autor Share Napisano wczoraj o 12:19 Podkład poszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 48 minut temu Autor Share Napisano 48 minut temu Farba poszła (5 Schokobraun : 1 White) tak samo jak i gąsienice już pomalowane XF-84 Dark Iron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi