jpl Napisano 8 Października 2021 Napisano 8 Października 2021 Jeden z najnowszych wypustów Special Hobby, polska wersja Poteza 25 z silnikiem Skoda Jupiter, z tego, co wiem. Na początek, jak to zwykle u mnie, historia i inbox. Zapraszam! 2 Cytuj
jpl Napisano 15 Października 2021 Autor Napisano 15 Października 2021 No to zaczynamy budowę. ;) Zapraszam! ;) 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 15 Października 2021 Napisano 15 Października 2021 Tematyka mocno na czasie - z tego co pamiętam jakie emocje wzbudziła zapowiedź tego modelu w tutejszych "nowościach" Myślę że wiele osób z forum ucieszy się z tego videowarsztatu i na pewno kilku zachęci do zakupu (jeśli się wahają) 1 Cytuj
jpl Napisano 22 Października 2021 Autor Napisano 22 Października 2021 Kilku pewnie zachęci, kilku zniechęci. Tymczasem prace postępują. Zapraszam! 1 Cytuj
jpl Napisano 29 Października 2021 Autor Napisano 29 Października 2021 Uff, udało się, płaty połączone, metoda robienia naciągów generalnie działa, ale wymaga dopracowania. Zapraszam! 1 Cytuj
jpl Napisano 5 Listopada 2021 Autor Napisano 5 Listopada 2021 No dobrze, jedziemy dalej. Zapraszam! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi