jpl Napisano 8 Października 2021 Share Napisano 8 Października 2021 Jeden z najnowszych wypustów Special Hobby, polska wersja Poteza 25 z silnikiem Skoda Jupiter, z tego, co wiem. Na początek, jak to zwykle u mnie, historia i inbox. Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 15 Października 2021 Autor Share Napisano 15 Października 2021 No to zaczynamy budowę. ;) Zapraszam! ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Października 2021 Share Napisano 15 Października 2021 Tematyka mocno na czasie - z tego co pamiętam jakie emocje wzbudziła zapowiedź tego modelu w tutejszych "nowościach" Myślę że wiele osób z forum ucieszy się z tego videowarsztatu i na pewno kilku zachęci do zakupu (jeśli się wahają) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 22 Października 2021 Autor Share Napisano 22 Października 2021 Kilku pewnie zachęci, kilku zniechęci. Tymczasem prace postępują. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 29 Października 2021 Autor Share Napisano 29 Października 2021 Uff, udało się, płaty połączone, metoda robienia naciągów generalnie działa, ale wymaga dopracowania. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 5 Listopada 2021 Autor Share Napisano 5 Listopada 2021 No dobrze, jedziemy dalej. Zapraszam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 12 Listopada 2021 Autor Share Napisano 12 Listopada 2021 Uff... udało się. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi