Szaszaki Napisano 4 Czerwca 2008 Napisano 4 Czerwca 2008 Witam. Na poczatku zastanawialem sie czy dodac zdjecia mojego A319 na forum. Bo w sumie nie ma czym sie chwalic Jak ogladam niektore dziela to nie moge sie nadziwic jak Wy to robicie Tak wiec samolot firmy Revell w barwach Germanwings. Malowalem go tradycyjnie czyli pedzlem. Przed rozpoczeciem skladania modelu myslalem ze bedzie latwy do zlozenia. Poniewaz wczesniej zlozylem dwukrotnie wiekszy model AIRBUSa 380 ( widocznego na zdjeciach ). Jednak szybko sie przeliczylem. Mam wrazenie ze byl trudniejszy w skladaniu niz ten olbrzym. Dopiero teraz widac jaki ten A380 jest wielki Przepraszam za zla jakosc fotek ( robione z telefonu ) . Nastepny model to najprawdopodobniej bedzie AIRBUS 310 Revell. Cytuj
falcon Napisano 4 Czerwca 2008 Napisano 4 Czerwca 2008 Ponieważ ostatnimi czasy ma straszną słabość do "pasażerów" to nie mogłem się nie pokusić żeby skomentować: Widzę też, że jednak kolejna 310-ka, a nie 330-ka No to czekać tylko kiedy umieścisz kolejnego w galerii Cytuj
kamil zoszak Napisano 4 Czerwca 2008 Napisano 4 Czerwca 2008 Niesamowite że te dwa modele są w tej samej skali... Wielkość nie do porównania Cytuj
P@wel Napisano 7 Czerwca 2008 Napisano 7 Czerwca 2008 Pięknie się razem prezentują też miałem zamiar sklejać "pasażery" no ale niestety wybór padł na wojskowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi