Roland_Sebastian Napisano 24 Października 2021 Autor Share Napisano 24 Października 2021 16 godzin temu, piotr2498 napisał: No i teraz wygląda to już dużo lepiej. Nie biją po oczach te czarne kreski jeśli chodzi i wash i preshading jest już bardziej subtelny. Szacun że to poprawiłeś, a nie przeniosłeś tej poprawy już na następny model Zaczęło mi to przeszkadzać na modelu, poza tym było to dla mnie krokiem do tyłu w porównaniu z poprzednim modelem, co nie dawało mi spokoju. 13 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Bardzo ładnie. Z niecierpliwością czekam na kolejny model. Powiesz, co tam na warsztacie? Wybór jest trudny, zacząłem w międzyczasie spita Vb trop z Tamii, ale trochę mnie zmęczył więc wylądował w szufladzie. Tyle się nasłuchałem na temat legendarnego spasowania modeli tego producenta, a musiałem walczyć z oszkleniem i filtrem pod nosem. Poza tym żona by chciała, żebym zrobił Corsaira z Tamki, a z półki uśmiecha się między innymi FM-2 z Army i F6F-5N Edka :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 1 godzinę temu, Roland_Sebastian napisał: z półki uśmiecha się między innymi FM-2 z Army i F6F-5N Edka :). Też się uśmiechnę - bierz Hellcata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi