Uzi Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 W opakowaniu od modelu jest kalka i taki biały papier to jest żeby woda odsiąkła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Ktoś mi powie o co tu chodzi??????? Uzi czytam twoje posty, i w żadnym nie widziałem poprawnie zbudowanego zdania!! Jaja sobie robisz????( Nawet temat jest z błędem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uzi Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Ojjj ile ty masz lat ja mam 12 i nie wiem jak budować tak pięknie zdania.... Opowiesz mi na moje pytanie??AHA i czy najpierw przykleja sie bomby itp.. czy najpierw maluje się model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Ojjj ile ty masz lat ja mam 12 i nie wiem jak budować tak pięknie zdania.... A ja 21 Nie tłumacz się wiekiem. Takie "piękne zdania" uczą budować już w drugiej klasie szkoły podstawowej , a na pytanie nie odpowiem bo temat malowania i budowania modeli był wałkowany na forum wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 i wszystko tu jest tylko musisz szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Instrukcji w modelu nie było?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Użytkownikowi Uzi zaleca się przejrzenie forum, postudiowanie wątków warsztatowych, zasad pisowni oraz podwójnego pomyślenia przed napisaniem kolejnego posta. A temacik zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi