tcl74 Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Wchodzi klient do sklepu: - "Dzień dobry czy jest czekolada?" - pyta grzecznie - "Ile Pan daje za czekolady? Tylko szybko, nie mam czasu na zabawę!!!" - krzyknął rozjuszony sprzedawca. - "no nie wiem, może 2,60zł?" - zapytał nieśmiało. - "Ty naciągaczu, nie znasz cen czekolady na rynku? Nie "pal jana" - wyskrzeczał czerwony już na twarzy sklepikarz - "Ale ja tylko szukam czekolady." - "Won ze sklepu jestem poważnym sklepikarzem" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Godzinę temu, tcl74 napisał: Wchodzi klient do sklepu: - "Dzień dobry czy jest czekolada?" - pyta grzecznie - "Ile Pan daje za czekolady? Tylko szybko, nie mam czasu na zabawę!!!" - krzyknął rozjuszony sprzedawca. - "no nie wiem, może 2,60zł?" - zapytał nieśmiało. - "Ty naciągaczu, nie znasz cen czekolady na rynku? Nie "pal jana" - wyskrzeczał czerwony już na twarzy sklepikarz - "Ale ja tylko szukam czekolady." - "Won ze sklepu jestem poważnym sklepikarzem" XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 tcl ty to masz łeb do bajek. zobacz jakie to było proste. skoro jest tak jak napisałeś to podsumuj teraz dwie rozmowy tak żeby po jednej stronie było to co ja i on pisał a po drugiej to co ty wymyśliłeś pomogę ci z pierwszą linią. Wchodzi klient do sklepu: // poważny sprzedawca czyta ogłoszenie ZDECYDOWANEGO kupującego. śmiem twierdzić że coś ci się nie będzie zgadzało. czekam. tylko nie stchórz jak już kogoś pomawiasz to pokaż nam czarno na białym że rozmowa właśnie tak wyglądała )))))))))))))))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 12 minut temu, bsnt3k napisał: Wchodzi klient do sklepu: a tam ceny na towarze?!? WTF?!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 14 minut temu, myszaty napisał: a tam ceny na towarze?!? WTF?!?? Nie trolluj, daj się mu wypowiedzieć, to będzie majstersztyk i czytaj uważnie bo to nie moje ogłoszenie tylko kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Myszaty , w tym sklepie nie ma cen, jest tylko poważny sprzedawca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 Powiem więcej, to jest bsnt3k (Błyskotliwy Sprzedawca Niewycenionych Towarów 3-ciej Kategorii) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 8 Listopada 2021 Share Napisano 8 Listopada 2021 51 minut temu, tcl74 napisał: Myszaty , w tym sklepie nie ma cen, jest tylko poważny sprzedawca Poproś admina żebym nie musiał nabijać tych postów. Zobaczysz towar i ceny. Hihi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 21:45, tcl74 napisał: Myszaty , w tym sklepie nie ma cen, jest tylko poważny sprzedawca W tym sklepie jest też głupiutki klient (tcl74) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tcl74 Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 O , poważny sprzedawca nie wytrzymał braku dyskusji w temacie, zarejestrował nowe konto i dał popis elokwencji. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Przepraszam ta wiadomosc jest kierowana do mnie? Fakt jestem dosyć ważnym sprzedawcą na ogólnoświatowym globalnym rynku sprzedażowym ale proszę nie porównywać mnie do plebsu (bsnt3k oraz Tcl74) nie pozdrawiam pana tcl "śliski typ" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Makowiec, a Napoleona w grupie macie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Skoro założyciel tematu zakupił zestaw dodatków to prosiłbym o admina o zamknięcie. A wy chłopaki podajcie sobie ręce i pogodźcie się.. ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 16 godzin temu, enten napisał: Makowiec, a Napoleona w grupie macie? przęstań mnie nękać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi