Ungreez Napisano 24 Października 2021 Napisano 24 Października 2021 Model załogi Świeboda/Skorupa z 55 Rajdu Polski. Zestaw A-grupowy Hasegawy, kalki i koła MF-Zone. Występują błędy merytoryczne - w kalkach brakowało napisów na klapie bagażnika i paska na tylnej szybie, na masce nie ma loga Saol, bo kalka skleiła mi się w wodzie i nie dało się jej rozkleić, felgi nie są do końca prawidłowe (powinny być mniejsze Speedline z szerszymi ramionami i 5 śrubami). Nie wszytko wyszło idealnie, tylne koła delikatnie wystają, bo są za szerokie do szutrowego zawiasu i bardziej nie dało się ich schować, nie udało mi się wpasować idealnie kalek w otwory na klamki i nie są schludne, a kalka z logiem Tedex na masce z jakiegoś powodu po pierwszej warstwie cleara cała się pomarszczyła. Od siebie zrobiłem od nowa tylną rejestrację z prawidłową czcionką i wyciąłem otwór na masce. Nie jest dla mnie zrozumiałe, dlaczego Hasegawa zamiast tego zrobiła płaską imitację otworów na masce i grillu. Grill niestety pozostał taki, jaki był, nie podjąłem się wycinania go. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi