Ungreez Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 Model załogi Świeboda/Skorupa z 55 Rajdu Polski. Zestaw A-grupowy Hasegawy, kalki i koła MF-Zone. Występują błędy merytoryczne - w kalkach brakowało napisów na klapie bagażnika i paska na tylnej szybie, na masce nie ma loga Saol, bo kalka skleiła mi się w wodzie i nie dało się jej rozkleić, felgi nie są do końca prawidłowe (powinny być mniejsze Speedline z szerszymi ramionami i 5 śrubami). Nie wszytko wyszło idealnie, tylne koła delikatnie wystają, bo są za szerokie do szutrowego zawiasu i bardziej nie dało się ich schować, nie udało mi się wpasować idealnie kalek w otwory na klamki i nie są schludne, a kalka z logiem Tedex na masce z jakiegoś powodu po pierwszej warstwie cleara cała się pomarszczyła. Od siebie zrobiłem od nowa tylną rejestrację z prawidłową czcionką i wyciąłem otwór na masce. Nie jest dla mnie zrozumiałe, dlaczego Hasegawa zamiast tego zrobiła płaską imitację otworów na masce i grillu. Grill niestety pozostał taki, jaki był, nie podjąłem się wycinania go. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 10 Listopada 2021 Share Napisano 10 Listopada 2021 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi