adamkijak Napisano 8 Lutego 2022 Autor Share Napisano 8 Lutego 2022 4 godziny temu, Mirek66 napisał: Ja maskuję pancerkę i latadła blue takiem dla mnie odpowiada , spróbuj patafixem też jest dobry . AK niemam ale to chyba ten co spływa z modelu , jest dobrze ale warto spróbować z innymi . Pozdrawiam Mirek . Hej Jak na razie to jestem zadowolony z tego wynalazku AK, czas pokaże. Przez dłuższy czas używałem blue tacka, ale zostawiał trochę tłusty ślad i często urywał małe elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 8 Lutego 2022 Share Napisano 8 Lutego 2022 Ta masa jest ok. Ale trzeba praktycznie malować po jej nałożeniu bo inaczej całość ci popłynie i nie będzie zgadzać się z twoją wizją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 3 dni maskowania I malowania i jeszcze mnóstwo roboty zostało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 16 Lutego 2022 Share Napisano 16 Lutego 2022 Trochę za mocno ten brąz w róż wpada. Nie uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Lutego 2022 Autor Share Napisano 16 Lutego 2022 13 minut temu, patrykd napisał: Trochę za mocno ten brąz w róż wpada. Nie uważasz? Szciemnieje po Sido i czarnym washu. Kolor to tylko NATO Brown i rozjaśniony z dodaniem białego do koloru bazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi