adamkijak Napisano 8 Lutego 2022 Autor Napisano 8 Lutego 2022 4 godziny temu, Mirek66 napisał: Ja maskuję pancerkę i latadła blue takiem dla mnie odpowiada , spróbuj patafixem też jest dobry . AK niemam ale to chyba ten co spływa z modelu , jest dobrze ale warto spróbować z innymi . Pozdrawiam Mirek . Hej Jak na razie to jestem zadowolony z tego wynalazku AK, czas pokaże. Przez dłuższy czas używałem blue tacka, ale zostawiał trochę tłusty ślad i często urywał małe elementy. Cytuj
patrykd Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 Ta masa jest ok. Ale trzeba praktycznie malować po jej nałożeniu bo inaczej całość ci popłynie i nie będzie zgadzać się z twoją wizją. 1 Cytuj
adamkijak Napisano 16 Lutego 2022 Autor Napisano 16 Lutego 2022 3 dni maskowania I malowania i jeszcze mnóstwo roboty zostało. 2 Cytuj
patrykd Napisano 16 Lutego 2022 Napisano 16 Lutego 2022 Trochę za mocno ten brąz w róż wpada. Nie uważasz? Cytuj
adamkijak Napisano 16 Lutego 2022 Autor Napisano 16 Lutego 2022 13 minut temu, patrykd napisał: Trochę za mocno ten brąz w róż wpada. Nie uważasz? Szciemnieje po Sido i czarnym washu. Kolor to tylko NATO Brown i rozjaśniony z dodaniem białego do koloru bazowego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi