toled Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 Kilka ostatnich tygodni upłynęło mi na męczeniu tego twora. Gdy buda była gotowa, stwierdziłem, że jest zbyt nudna, więc naciapałem na maskę co mi pod rękę podeszło w stylu "Japoński Sebix" Technikalia: Kolor bazowy: Red Dragon Pearl od Creative Colors Bezbarwny: GX 100 Kalkomania carbon - Renaissance 3 Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 39 minut temu, toled napisał: naciapałem na maskę co mi pod rękę podeszło w stylu "Japoński Sebix" muszę się z tym stwierdzeniem stanowczo nie zgodzić ---> flaga NRD pasuje do Kraju Kwitnącej Wiśni niczym pięść do nosa Cytuj
toled Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 Teraz, M.A.V. napisał: muszę się z tym stwierdzeniem stanowczo nie zgodzić ---> flaga NRD pasuje do Kraju Kwitnącej Wiśni niczym pięść do nosa A to Japoński Sebix nie może sobie flagi NRD dać? Możemy zastosować zamiennie Niemieckiego Sebixa, którego było stać na sprowadzenie R34 Cytuj
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 40 minut temu, toled napisał: A to Japoński Sebix nie może sobie flagi NRD dać? (...) zamiennie Niemieckiego Sebixa, którego było stać na sprowadzenie R34 pomijając aspekt geograficzny nadal zgrzyta --> burżujska fura sojusznika imperialistów w zestawieniu z proletariackimi symbolami ruchu robotniczo-chłopskiego.... Prędzej bym obstawiał iż niedouczony właściciel stwierdził: ooo fajne paseczki, zupełnie jak u mnie na dresie - chcem takie.... Cytuj
toled Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 4 minuty temu, M.A.V. napisał: Prędzej bym obstawiał iż niedouczony właściciel stwierdził: ooo fajne paseczki, zupełnie jak u mnie na dresie - chcem takie.... I tego się trzymajmy jako oficjalnej wersji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi