toled Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 Kilka ostatnich tygodni upłynęło mi na męczeniu tego twora. Gdy buda była gotowa, stwierdziłem, że jest zbyt nudna, więc naciapałem na maskę co mi pod rękę podeszło w stylu "Japoński Sebix" Technikalia: Kolor bazowy: Red Dragon Pearl od Creative Colors Bezbarwny: GX 100 Kalkomania carbon - Renaissance 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 39 minut temu, toled napisał: naciapałem na maskę co mi pod rękę podeszło w stylu "Japoński Sebix" muszę się z tym stwierdzeniem stanowczo nie zgodzić ---> flaga NRD pasuje do Kraju Kwitnącej Wiśni niczym pięść do nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 2 Listopada 2021 Autor Share Napisano 2 Listopada 2021 Teraz, M.A.V. napisał: muszę się z tym stwierdzeniem stanowczo nie zgodzić ---> flaga NRD pasuje do Kraju Kwitnącej Wiśni niczym pięść do nosa A to Japoński Sebix nie może sobie flagi NRD dać? Możemy zastosować zamiennie Niemieckiego Sebixa, którego było stać na sprowadzenie R34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 40 minut temu, toled napisał: A to Japoński Sebix nie może sobie flagi NRD dać? (...) zamiennie Niemieckiego Sebixa, którego było stać na sprowadzenie R34 pomijając aspekt geograficzny nadal zgrzyta --> burżujska fura sojusznika imperialistów w zestawieniu z proletariackimi symbolami ruchu robotniczo-chłopskiego.... Prędzej bym obstawiał iż niedouczony właściciel stwierdził: ooo fajne paseczki, zupełnie jak u mnie na dresie - chcem takie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 2 Listopada 2021 Autor Share Napisano 2 Listopada 2021 4 minuty temu, M.A.V. napisał: Prędzej bym obstawiał iż niedouczony właściciel stwierdził: ooo fajne paseczki, zupełnie jak u mnie na dresie - chcem takie.... I tego się trzymajmy jako oficjalnej wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 6 Listopada 2021 Share Napisano 6 Listopada 2021 Dla mnie petarda. Cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi