reggy Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2008 Nooo, kolor wyszedł wyśmienity Taki powinien być Cieszę się, że trafiłem. Teraz pora na pomalowanie detali i lecimy z sidoluxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Jak dla mnie to taki wyblakły ten kolorek, niezbyt mi podchodzi ale zapewne jak dojdą dodatki i naturalnie odpowiednie "ścioranie"pojazdu, to bedzie inaczej wygladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Piękny model Reggy, czekam aż zrobisz wash'a. Będziesz dawał do niego jakieś graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Jak dla mnie to taki wyblakły ten kolorek Dobry jest, spójrz na pierwsze zdjęcie z tego linku : http://www.israeli-weapons.com/weapons/vehicles/tanks/sherman/M-50.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Przepraszam za ciut gorsze jakościowo fotki, ale nie straciłem zdolność robienia zdjęć w świetle jednocześnie sztucznym i słonecznym Więc dobry czy nie,trudno ocenić, na jednej fotce jest taki wyblakły na drugiej zbyt ciemny. Ale ten fragment posta,który zacytowałem tłumaczy wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2008 Zakalkowany i zasidoluxowany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Wreszcie coś się ruszyło, teraz jeszcze wash i pigmenty jakieś graty, skromna dioramka i konieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 No nareszcie postępy Niecierpliwie czekam na happy end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Kolorek dobry. Tylko ten pistol port ... czy nie powinien być bardziej wkomponowany w wieżę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 18 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2008 Kolorek dobry. Tylko ten pistol port ... czy nie powinien być bardziej wkomponowany w wieżę? No właśnie powinien być . Zauważyłem to na fotkach jak szukałem koloru kanistrów, a to było już po kolorze bazowym... No nic, raz się żyje ale można zrobić dwa M51 Położony wash i sklecony do kupy (bez reflektora i karabinu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 No teraz wygląda cudownie, mimo że to jeszcze nie koniec. I przynajmniej Ci sie wash udał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Brak mi słów... Pikne te cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Cuuuuuudeńko! Piiiiiękna maszyna, nie ma co gadać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2008 Podeschły oleje, to prysnąłem lakierem satynowym Model Color Vallejo. Lubię ten subtelny połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Tylko błagam żadnych obić! On teraz jest taki cudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Tylko błagam żadnych obić! Pff, wiadomo, że będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Chlip..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Pięknie wygląda modelik, szczególnie po obejrzeniu pełnych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Tylko błagam żadnych obić! Pff, wiadomo, że będą. I wiesz co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 I wiesz co jeszcze Pigmenciki Będą, będą - obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Pafica, ale obicia muszą być, choć troszeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Kwestię obecności i ilości "obić" proponuję pozostawić autorowi, tej ciekawej pracy. Jest to kwestia gustu każdego modelarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 I wiesz co jeszcze Pigmenciki Będą, będą - obiecuję. Pigmenty-zgadzam się w stu procentach. Obicia- błagam mniej niż w ambulansie!!!!!! (i mniejsze!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Obicia- błagam mniej niż w ambulansie!!!!!! (i mniejsze!) Ale co to za model bez choć jednego większego obicia...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Yo! Nie rzucajcie mocno kamieniami Eksperymentów z obiciami ciąg (czołg) dalszy. Te na przedniej płycie (o ile można tak mówić jak wszytko jest odlewane ) mi się całkiem podobają, gorzej na wieży. Ale to nie koniec! Dojdą jeszcze może "gąbeczkowane" i trochę zabaw z olejami. Jakoś to będzie. Co nie wyjdzie, przykryje kurz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi