cudi Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 (edited) Stocznia wita pierwszą łajbę Niestety zdjęcia wcinają połowę kolorów stąd takie zdjęcia Wybór padł na alfę (miał być Kursk ale niestety wyszły problemy z lakierem i skończył na recyclingu). Edited November 15, 2021 by cudi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 całkiem przyzwoicie wyszła tylko z tą linią zanurzenia ostro poleciałeś.... 1) stanowczo za gruba - co najmniej 4x 2) na dziobie powinna być trochę niżej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdarek Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 może i za gruba ......ale chociaż przykuwa wzrok też uważam, że wyszła OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cudi Posted November 14, 2021 Author Share Posted November 14, 2021 Mniej więcej tak to przewidział producent Gdzie tu dorwać tak cienką taśmę to jest pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Możesz kupić taką https://www.mojehobby.pl/products/Masking-Tape-1mm.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cudi Posted November 19, 2021 Author Share Posted November 19, 2021 (edited) W dniu 13.11.2021 o 14:17, M.A.V. napisał: tylko z tą linią zanurzenia ostro poleciałeś.... 1) stanowczo za gruba - co najmniej 4x W dniu 14.11.2021 o 20:00, Adamo722 napisał: Możesz kupić taką https://www.mojehobby.pl/products/Masking-Tape-1mm.html Kupiłem z Hobby Boss'a - tańsza o połowę i może nie będzie akryli rwała bo z Tamką różnie bywało. Dziś dojdzie to na oko chociaż zobaczę jak cienkie to cudo jest Bo zasadniczo w drugiej paczce będzie nowy lepsiejszy Kursk, więc dobrze byłoby drugi raz tego samego błędu nie robić Edited November 19, 2021 by cudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Taśmę Tamki przyklejasz do stołu i że dwa razy oderwiesz od blatu i nie odejdzie później z farbą. Jak jest z innymi nie wiem ale sądzę że we wszystkich można osłabić klej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cudi Posted November 19, 2021 Author Share Posted November 19, 2021 7 minut temu, Adamo722 napisał: Taśmę Tamki przyklejasz do stołu i że dwa razy oderwiesz od blatu i nie odejdzie później z farbą. Jak jest z innymi nie wiem ale sądzę że we wszystkich można osłabić klej. Tu akurat faktycznie cena była wyznacznikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cudi Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 (edited) Żeby dziadostwa w narodzie nie robić przy okazji zakończenia następnego modelu to i alfa doczekała się fotek na ściance Dalej szalu nie ma ale już totalnie nie ogarniam mojego aparatu - chyba bez statywu i naświetlania po 5 sek się nie obędzie EDIT: Zmieniłem zdjęcia - są o niebo lepsze Niestety dalej nie mieszczę się w namiocie, więc musze pokombinować jak w gimpie takie babole w kadrze powycinać Edited December 2, 2021 by cudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts