cudi Napisano 11 Listopada 2021 Share Napisano 11 Listopada 2021 (edytowane) Stocznia wita pierwszą łajbę Niestety zdjęcia wcinają połowę kolorów stąd takie zdjęcia Wybór padł na alfę (miał być Kursk ale niestety wyszły problemy z lakierem i skończył na recyclingu). Edytowane 15 Listopada 2021 przez cudi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 całkiem przyzwoicie wyszła tylko z tą linią zanurzenia ostro poleciałeś.... 1) stanowczo za gruba - co najmniej 4x 2) na dziobie powinna być trochę niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 może i za gruba ......ale chociaż przykuwa wzrok też uważam, że wyszła OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cudi Napisano 14 Listopada 2021 Autor Share Napisano 14 Listopada 2021 Mniej więcej tak to przewidział producent Gdzie tu dorwać tak cienką taśmę to jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Listopada 2021 Share Napisano 14 Listopada 2021 Możesz kupić taką https://www.mojehobby.pl/products/Masking-Tape-1mm.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cudi Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 13.11.2021 o 14:17, M.A.V. napisał: tylko z tą linią zanurzenia ostro poleciałeś.... 1) stanowczo za gruba - co najmniej 4x W dniu 14.11.2021 o 20:00, Adamo722 napisał: Możesz kupić taką https://www.mojehobby.pl/products/Masking-Tape-1mm.html Kupiłem z Hobby Boss'a - tańsza o połowę i może nie będzie akryli rwała bo z Tamką różnie bywało. Dziś dojdzie to na oko chociaż zobaczę jak cienkie to cudo jest Bo zasadniczo w drugiej paczce będzie nowy lepsiejszy Kursk, więc dobrze byłoby drugi raz tego samego błędu nie robić Edytowane 19 Listopada 2021 przez cudi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 Taśmę Tamki przyklejasz do stołu i że dwa razy oderwiesz od blatu i nie odejdzie później z farbą. Jak jest z innymi nie wiem ale sądzę że we wszystkich można osłabić klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cudi Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 7 minut temu, Adamo722 napisał: Taśmę Tamki przyklejasz do stołu i że dwa razy oderwiesz od blatu i nie odejdzie później z farbą. Jak jest z innymi nie wiem ale sądzę że we wszystkich można osłabić klej. Tu akurat faktycznie cena była wyznacznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cudi Napisano 29 Listopada 2021 Autor Share Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) Żeby dziadostwa w narodzie nie robić przy okazji zakończenia następnego modelu to i alfa doczekała się fotek na ściance Dalej szalu nie ma ale już totalnie nie ogarniam mojego aparatu - chyba bez statywu i naświetlania po 5 sek się nie obędzie EDIT: Zmieniłem zdjęcia - są o niebo lepsze Niestety dalej nie mieszczę się w namiocie, więc musze pokombinować jak w gimpie takie babole w kadrze powycinać Edytowane 2 Grudnia 2021 przez cudi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi