hlystek Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 (edited) Witam. Nie wiem czy jest się czym chwalic. moje drugie podejscie do pancerki. Pantera A z zimeritem atak, malowanie hataka orange, wash olejny+ kurz od miga. jak zwykle cos pomieszałem z ustawieniami aparatu i kurz wygląda strasznie jasno. proszę o ocene i sugestie co zrobic lepiej. pozdrawiam Edited November 13, 2021 by hlystek 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajorStachu Posted November 12, 2021 Share Posted November 12, 2021 Fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MayonesEXG7 Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 (edited) Koła jezdne można pobrudzić lekko, zacieki po talerzach, bo tak się rzuca w oczy*za jasne" i osłony boczne również Model ładny. Edited November 13, 2021 by MayonesEXG7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlystek Posted November 13, 2021 Author Share Posted November 13, 2021 Jak zwykle mam problem ze zdjęciami, koła dostały washa z brązu wan gogha i light dust od miga... Koła wewnętrzne przetarte stalą,tak samo jak gąsiennice w miejcu styku z kołami. Ale jakoś słabo to widać, tak samo jak obicia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_X Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Bardzo fajna! Jest czym się chwalić! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlystek Posted November 13, 2021 Author Share Posted November 13, 2021 (edited) Dzięki za pozytywny odbiór. Dorzuciłem dwie fotki powinno być lepiej widac szczegóły. Jeśli komuś przydadzą sie pozostałości po panterze A od takoma(tylne skrzynki,koło napędowe,zapasowe tylna sciana wieży z włazami itd)i zimmeritu(Jarzmo Mg, wizjer kierowcy i radiooperatora) to chętnie odstąpie. pozdrawiam Edited November 13, 2021 by hlystek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Witam jestem na samym początku drogi z modelami ,ta Panterka jest super jężeli zostały jakieś części to chętnie przyjmę właśnie składam Bergepantherkę i Panterkę Ausf A Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts