hlystek Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 (edytowane) Witam. Nie wiem czy jest się czym chwalic. moje drugie podejscie do pancerki. Pantera A z zimeritem atak, malowanie hataka orange, wash olejny+ kurz od miga. jak zwykle cos pomieszałem z ustawieniami aparatu i kurz wygląda strasznie jasno. proszę o ocene i sugestie co zrobic lepiej. pozdrawiam Edytowane 13 Listopada 2021 przez hlystek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 12 Listopada 2021 Share Napisano 12 Listopada 2021 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Koła jezdne można pobrudzić lekko, zacieki po talerzach, bo tak się rzuca w oczy*za jasne" i osłony boczne również Model ładny. Edytowane 13 Listopada 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 13 Listopada 2021 Autor Share Napisano 13 Listopada 2021 Jak zwykle mam problem ze zdjęciami, koła dostały washa z brązu wan gogha i light dust od miga... Koła wewnętrzne przetarte stalą,tak samo jak gąsiennice w miejcu styku z kołami. Ale jakoś słabo to widać, tak samo jak obicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 13 Listopada 2021 Share Napisano 13 Listopada 2021 Bardzo fajna! Jest czym się chwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 13 Listopada 2021 Autor Share Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) Dzięki za pozytywny odbiór. Dorzuciłem dwie fotki powinno być lepiej widac szczegóły. Jeśli komuś przydadzą sie pozostałości po panterze A od takoma(tylne skrzynki,koło napędowe,zapasowe tylna sciana wieży z włazami itd)i zimmeritu(Jarzmo Mg, wizjer kierowcy i radiooperatora) to chętnie odstąpie. pozdrawiam Edytowane 13 Listopada 2021 przez hlystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Witam jestem na samym początku drogi z modelami ,ta Panterka jest super jężeli zostały jakieś części to chętnie przyjmę właśnie składam Bergepantherkę i Panterkę Ausf A Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi