Bartek12 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Witam.Proszę o opinie na temat AH-64D Apache Longbow ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Tak ogólnie, czy też może konkretna firma. Warto by było zaznaczyć w jakiej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek12 Napisano 8 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2008 Italeri 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Mogę polecić Ci obejrzenie instrukcji tak by zobaczyć obrazkowo części i składanie jego, ale niestety nie mam pojęcia jaki jest w stosunku do Academy czy np. Hasegawy. Model z tego co pamiętam składało się dość przyjemnie i bez większych problemów INSTRUKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Bartku popelnilem kiedys jednego wyzej pokzanego przez Falcona Longbow'a z Italeri w 1/72 nie jest szczegolnym osiagnieciem..ale milo spasowany...mozna bez problemow sklaic ladny modelik...dodajac od siebie conieco...mozna uzyskac bardzo ciekawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Mam złożonego Apacha z Academy, w poczekalni czeka jeszcze Italerka oraz Revell; niedługo będę mógł coś na ten temat powiedzieć, więc jeśli autorowi pytania nie spieszy się aż tak bardzo... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Witam, W skaly 1/72 so tylko 2 modele z kturych mazna zrobic AH-64D Longbow..to Italeri jako podstawa do robienia AH-64D (early) i Hobby Boss jako podstawa do robienia AH-64D (late). Italeri to ten nowszy model, bo sa 2 modele.. Modele innych firm to tilko AH-64A s dolozonym radarem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi