Bartek12 Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Witam.Proszę o opinie na temat AH-64D Apache Longbow ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Tak ogólnie, czy też może konkretna firma. Warto by było zaznaczyć w jakiej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek12 Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 Italeri 1/72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falcon Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Mogę polecić Ci obejrzenie instrukcji tak by zobaczyć obrazkowo części i składanie jego, ale niestety nie mam pojęcia jaki jest w stosunku do Academy czy np. Hasegawy. Model z tego co pamiętam składało się dość przyjemnie i bez większych problemów INSTRUKCJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turecki Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Bartku popelnilem kiedys jednego wyzej pokzanego przez Falcona Longbow'a z Italeri w 1/72 nie jest szczegolnym osiagnieciem..ale milo spasowany...mozna bez problemow sklaic ladny modelik...dodajac od siebie conieco...mozna uzyskac bardzo ciekawy efekt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Mam złożonego Apacha z Academy, w poczekalni czeka jeszcze Italerka oraz Revell; niedługo będę mógł coś na ten temat powiedzieć, więc jeśli autorowi pytania nie spieszy się aż tak bardzo... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertas Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Witam, W skaly 1/72 so tylko 2 modele z kturych mazna zrobic AH-64D Longbow..to Italeri jako podstawa do robienia AH-64D (early) i Hobby Boss jako podstawa do robienia AH-64D (late). Italeri to ten nowszy model, bo sa 2 modele.. Modele innych firm to tilko AH-64A s dolozonym radarem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts