chudyhunter Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 (edytowane) Ostatno na www...com udało mi się dostać w bardzo przystępnej cenie model japońskiego statku dostawczego Irako. W związku z tym, że jest on w wersji z pełnym dnem nie zastanawiałem się długo nad jego zakupem. Większość tego typu statków w 700ce niestety wychodzi w wersji waterline. Dodatkowo zestaw Pit Roada posiada blachy i drewniany pokład, co w tej skali jest bardzo rzadko spotykane w tego typu modelach. Cena była też całkiem dobra. Sam model kosztował 200zł, plus przesyłka 44zł, VAT 49zł i opłaty celne 8,5zł. Całość wyniosło 301,50zł, co przy cenach na Ebayu jest śmieszną kwotą, gdyż trzeba tam zapłacić od 700 do ponad 800zł. Tak więc jeśli ktoś się zastanawia, to proponuję kupno z .. Edytowane 25 Stycznia 2022 przez chudyhunter 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Listopada 2021 Share Napisano 18 Listopada 2021 zestawik na bogato jedna rzeczy mi się tylko rzuciła w oczy na rysunku rzutu - jak na transportowiec to miał strasznie małe luki załadowcze (nawet jak na tego co woził głównie wory z ryżem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Listopada 2021 Autor Share Napisano 18 Listopada 2021 14 minut temu, M.A.V. napisał: zestawik na bogato jedna rzeczy mi się tylko rzuciła w oczy na rysunku rzutu - jak na transportowiec to miał strasznie małe luki załadowcze (nawet jak na tego co woził głównie wory z ryżem) Faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi. Ale to tam detal, ważne że sam statek prezentuje się naprawdę fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: ....ważne że sam statek prezentuje się naprawdę fajnie no pewnie w ogóle to jakoś tak mnie Soja nakręciła "pacyfistycznie" że właśnie jeszcze bym sobie kiedyś jakiegoś cywila zmajstrował.... ale prawda jest taka że w 350 jak przeglądałem asortyment to w zasadzie jedyne okręty które mnie zaciekawiły to liberciaki od Trumpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 19 Listopada 2021 Autor Share Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) 5 godzin temu, M.A.V. napisał: no pewnie w ogóle to jakoś tak mnie Soja nakręciła "pacyfistycznie" że właśnie jeszcze bym sobie kiedyś jakiegoś cywila zmajstrował.... ale prawda jest taka że w 350 jak przeglądałem asortyment to w zasadzie jedyne okręty które mnie zaciekawiły to liberciaki od Trumpka Liberciaki też są całkiem sympatyczne. Z resztą Zbychu kupuj, co się będziesz ograniczać Za liberciaka w 350ce z blachami zapłacisz 250 zl https://www.plastmodel.pl/p/68/23327/trumpeter-05301-ww2-liberty-ship-s-s-jeremiah-obrien-skala-1-350-modele-statkow.html A Eduardowe blachy są na zamówienie. Lepiej brać, bo za jakiś czas może nie być Edytowane 19 Listopada 2021 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Listopada 2021 Share Napisano 19 Listopada 2021 4 godziny temu, chudyhunter napisał: kupuj, co się będziesz ograniczać nie kuś szatanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi