Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ponad 20 cm to nie takie maleństwo choć skala dziwna

jakieś kalki, instrukcję ten model posiada?

otworzyłem sobie na początek dwa zdjęcia i drugie (w poście trzecie od prawej) okazało się bublem - jest niewyraźne

Jędrek

Napisano
ponad 20 cm to nie takie maleństwo choć skala dziwna

jakieś kalki, instrukcję ten model posiada?

otworzyłem sobie na początek dwa zdjęcia i drugie (w poście trzecie od prawej) okazało się bublem - jest niewyraźne

Jędrek

To jest właśnie mój aparat na trybie auto - zdjęcie robione na statywie, a mój błąd, że nie przejrzałem

Ma jakies napisy na nadburcie. Co do instrukcji to moge zeskanowac. Dziś będe skanowął do innych inboxów to wrzucę

• 1 year later...
Napisano

dołączam instrukcję (przepraszam, za notatki długopisem, ale zabrałem się za opisy przed zrobieniem zdjęć do zamieszczenia na modelwork..)

P1070243.JPG

P1070244.JPG

P1070245.JPG

P1070246.JPG

P1070247.JPG

P1070248.JPG

P1070249.JPG

P1070250.JPG

P1070251.JPG

• 1 month later...
Napisano

Zecior -znając Revell'a model raczej jest dobrze spasowany, u nich tylko gorzej z odwzorowaniem obiektu rzeczywistego...

• 2 weeks later...
Napisano

To fakt.Zacząłem właśnie nadbudówkę,kadłub już pomalowany.Z dopasowaniem części problemu rzeczywiscie nie ma ale sam model już faktycznie starawy.Na spodzie kadłuba wytłoczony napis REVELL 1979 ;)Więc niekoniecznie super dokładny.Wypraski mają ponad 30 lat a modele z tamtych lat nie robiły szału z dokładnością odwzorowania.

Jednak jako że temacik dość wdzięczny a nadbudówka już na warsztacie - działam dalej:)