Constructor Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Harbour Tug Boat 1:108 Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 ponad 20 cm to nie takie maleństwo choć skala dziwna jakieś kalki, instrukcję ten model posiada? otworzyłem sobie na początek dwa zdjęcia i drugie (w poście trzecie od prawej) okazało się bublem - jest niewyraźne Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 ponad 20 cm to nie takie maleństwo choć skala dziwna jakieś kalki, instrukcję ten model posiada? otworzyłem sobie na początek dwa zdjęcia i drugie (w poście trzecie od prawej) okazało się bublem - jest niewyraźne Jędrek To jest właśnie mój aparat na trybie auto - zdjęcie robione na statywie, a mój błąd, że nie przejrzałem Ma jakies napisy na nadburcie. Co do instrukcji to moge zeskanowac. Dziś będe skanowął do innych inboxów to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bostap Napisano 21 Listopada 2009 Share Napisano 21 Listopada 2009 dołączam instrukcję (przepraszam, za notatki długopisem, ale zabrałem się za opisy przed zrobieniem zdjęć do zamieszczenia na modelwork..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zecior Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Jak postępy z holownikiem?Właśnie się za niego biorę i ciekawi mnie, jak z dokładnością? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Zecior -znając Revell'a model raczej jest dobrze spasowany, u nich tylko gorzej z odwzorowaniem obiektu rzeczywistego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zecior Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 To fakt.Zacząłem właśnie nadbudówkę,kadłub już pomalowany.Z dopasowaniem części problemu rzeczywiscie nie ma ale sam model już faktycznie starawy.Na spodzie kadłuba wytłoczony napis REVELL 1979 ;)Więc niekoniecznie super dokładny.Wypraski mają ponad 30 lat a modele z tamtych lat nie robiły szału z dokładnością odwzorowania. Jednak jako że temacik dość wdzięczny a nadbudówka już na warsztacie - działam dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi