Patterson Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Mimo braku czasu coś tam dłubię. Ostatnio sie udłubało. Tiger 215 z 2./sPz-Abt 503. Francja - lato 1944. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Wykonanie ładne (malowanie). Czerwony akcencik (lewe koło w minii) też dodaje uroku tylko... Francja - lato 1944. Więc co, ma imitować to białe, czy też szare na całym pojeździe??? Czyżby kurz, a może pył normandzkich dróg?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Raczej wygląda jak Berlin 1945 Ładnie wykonany jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 To kurz z polnej drogi. Nie trzeba jechać do Francji by go oglądać :> Wystarczy tydzień upału co miałem ostatnio przyjemność zaobserwować na pobliskiej budowie jak pięknie wykurzone wywrotki wywoziły zwały ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 To kurz z polnej drogi. Nie trzeba jechać do Francji by go oglądać :> Aha, ok. No fakt wygląda jak pył z budowy. Nawet ładnie sie komponuje, dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Jaki pył z budowy, tam nic nie budują tylko nadmiar ziemi wywozili i tak właśnie ciężarówki się pyliły, zresztą wszystko co tam chodziło tak się pyliło bo ziemia była straszliwie sucha. Nawet buty i spodnie miałem wypylone jak bym cały dzień tam ganiał, a tylko sobie przechodziłem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 A ja zapytam o co innego. Który to już tygrys, tudzież panthera w kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Jakiej to firmy model:?: Gąski Edka:?: A co do modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Na budowie można zaobserwować wszystkie rodzaje brudu. Zależy od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Patterson jakie gąski wykorzystałeś bo trudno wyczuć... [??] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 jak dla mnie z dragona gąski zestawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2008 Witam Zapomniałem napisać. Tiger DML 3in1 +friule + blacha własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Czerwca 2008 Share Napisano 11 Czerwca 2008 Ładny tiger. Ja też dłubie przy swoim , choć ciężko mi to idzie. Tyle że ja robie wczesną wersje tygryska z pustyń Tunezji. Jeszcze bez zimmeritu. Jak skończe to pokaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 piękny strasznie mi się podoba,a czy ma on ruchome zawieszenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Miło mi Tak. Jest ruchome. Błoto wygląda na fotce o wiele za jasno, tło i oświetlenie nie jest zbyt udane. W realu wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 18 Sierpnia 2008 Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Tyle że ja robie wczesną wersje tygryska z pustyń Tunezji. Jeszcze bez zimmeritu. Jak skończe to pokaże Ja dopiero sie przygotowuje... Ale chętnie zobaczę Twoją prace. Co do samego Tigerka to miodzio... Patterson zrób mu zdjęcia w świetle słonecznym (jak możesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2008 Model stoi u znajomego na czas remontu domu, więc jak się już przeprowadzę to bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Błoto wygląda na fotce o wiele za jasno, tło i oświetlenie nie jest zbyt udane. W realu wygląda dobrze. to że w realu wygladfa dobrze to wiadome Jaki pył z budowy, tam nic nie budują tylko nadmiar ziemi wywozili i tak właśnie ciężarówki się pyliły, zresztą wszystko co tam chodziło tak się pyliło bo ziemia była straszliwie sucha. Smile Nawet buty i spodnie miałem wypylone jak bym cały dzień tam ganiał, a tylko sobie przechodziłem :p Ja też w lecie tak mam jestem ze wsi więc też idento drogi są takie suche i białe wręcz pyły się wzniecałą jak np. przejerzdza jakiś samochód, takie coś jak Pan Patterson ma tym genialnym Tygrysie, to ja takie mam na quadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja w pierwszej chwili pomyślałem że to białe na modelu to szron, ale kurz też może być czym go zrobiłeś A model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 model wypas pierwsza klasa chcialbym kiedys osiagnac taki poziom pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzięki, cieszę się, że się podoba. Jednak stary a jeszcze coś może. Jak wspominałem, kurz jest jasno piaskowy, niestety zmieniłem tło na błękitne a ustawienia aparatu są skoordynowane na czarne i są efekty. Piaskowy zrobił się prawie biały. Jak odzyskam model i skończę remont to zapodam kilka nowszych fotek. Pan Patterson Tylko bez Panów, po prostu Patterson, Patt, Marcin, albo gdy jestem wredny to szpon :> Pozdrawiam Patt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak odzyskam model i skończę remont to zapodam kilka nowszych fotek. Ja czekam z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 21 Sierpnia 2008 Share Napisano 21 Sierpnia 2008 ładny model ale lufa zbyt czysta w porównaniu do kadłuba i wieży a kurz wygląda jak śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi