P@wel Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Dzisiaj dostałem paczuszkę z takim oto samolocikiem Mig-29A Fulcrum w barwach niemieckich sił powietrznych Wypraski całkiem niezłej jakości, bez żadnych nadlewek ani tego typu błędów A teraz kalki... ...i instrukcja No cuż, ogólnie model mi się bardzo podoba pod względem jakości plastiku jak i wyglądu(kolejny bardzo ładny Mig ). Jego chyba jedyną wadą jest to iż ACADEMY (jak zwykle ) nie podaje numerów farb potrzebnych do pomalowania tego modelu. Teraz oceniajcie wy. Myślę, że ten [in-Box] sie komuś przydał EDIT: Matko, gdzie ja wsadziłem tego In-Boxa Sorki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Ładny, ładny... w 1/72 przydałby się taki. Jakieś konkretne malownko ma kolega na uwadze? Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas HS Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 1. Mogłeś niektóre fotki dodać do mojego In-Boxa. 2. Model ma mnóstwo błędów!! Policz sobie wypychacze w komorze podwozia. Około 15 na jedną komorę! Co do kalek się nie wypowiadam - standard :/ 3. Fajnie zdetalizowany, ale ktoś spiepszył podział technologiczny, kto? Żółtki !! Oni chcą nas zabić za ciasnymi skarpetkami!! Aaaaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@wel Posted June 10, 2008 Author Share Posted June 10, 2008 Ładny, ładny... w 1/72 przydałby się taki. Jakieś konkretne malownko ma kolega na uwadze? Raczej nie, pomaluję go tak jak w instruksji (niemieckie siły powietrzne ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Spokojnie Paweł Wszystko się da zrobić... wątek już jest w swoim hangarze na lotnisku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts