P@wel Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Dzisiaj dostałem paczuszkę z takim oto samolocikiem Mig-29A Fulcrum w barwach niemieckich sił powietrznych Wypraski całkiem niezłej jakości, bez żadnych nadlewek ani tego typu błędów A teraz kalki... ...i instrukcja No cuż, ogólnie model mi się bardzo podoba pod względem jakości plastiku jak i wyglądu(kolejny bardzo ładny Mig ). Jego chyba jedyną wadą jest to iż ACADEMY (jak zwykle ) nie podaje numerów farb potrzebnych do pomalowania tego modelu. Teraz oceniajcie wy. Myślę, że ten [in-Box] sie komuś przydał EDIT: Matko, gdzie ja wsadziłem tego In-Boxa Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Ładny, ładny... w 1/72 przydałby się taki. Jakieś konkretne malownko ma kolega na uwadze? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 1. Mogłeś niektóre fotki dodać do mojego In-Boxa. 2. Model ma mnóstwo błędów!! Policz sobie wypychacze w komorze podwozia. Około 15 na jedną komorę! Co do kalek się nie wypowiadam - standard :/ 3. Fajnie zdetalizowany, ale ktoś spiepszył podział technologiczny, kto? Żółtki !! Oni chcą nas zabić za ciasnymi skarpetkami!! Aaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2008 Ładny, ładny... w 1/72 przydałby się taki. Jakieś konkretne malownko ma kolega na uwadze? Raczej nie, pomaluję go tak jak w instruksji (niemieckie siły powietrzne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 Spokojnie Paweł Wszystko się da zrobić... wątek już jest w swoim hangarze na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi