irizar Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Witam, Model Volvo VN 780 jego budowa zakończona, nie ma jednej wycieraczki i schodka a to z powodu, ponieważ zgubiłem, ale napisze do italeri Plany, nie udały się z otwieraną klapą. Relacje z budowy, można zobaczyć tutaj: viewtopic.php?t=7441 Malowanie jest wymyślone, a jak pisałem pomysł koleżanki :* Zdjęcia: http://images32.fotosik.pl/281/c01e0eee9ed03669.jpg[/img][/url] A tutaj Vnka w gablocie: Pozdrawiam Irizar Wałcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 No model złożony bardzo czysto i ładnie,kolorek bardzo fajny tylko ta lampka na naczepce troszkę krzywo i ze zderzaka chyba farba odeszła.Ale ogólnie fajnie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Wszystko elegancko ! Lakierek wydaje być ok, chociaż za bardzo nie można ocenić, ale modelik czysto złożony, fajna ta gablotka. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Model okej ale tylne błotniki w ciągniku są przekrzywione, przednia szyba dziwnie wygląda tak "plastikowo", czemu zamalowałeś boczne szyby? Gorna szybka nie ma namalowanej uszczelki, coś CI się sknociło z bocznym lewym panelem dolnym, złamany przedni chrom zderzaka. Oprócz tych mankamentów model bardzo ładnie wygląda, kolorek pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Bardzo łądne Vovlo Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2008 Model okej ale tylne błotniki w ciągniku są przekrzywione, przednia szyba dziwnie wygląda tak "plastikowo", czemu zamalowałeś boczne szyby? Gorna szybka nie ma namalowanej uszczelki, coś CI się sknociło z bocznym lewym panelem dolnym, złamany przedni chrom zderzaka. Oprócz tych mankamentów model bardzo ładnie wygląda, kolorek pasuje. Dzięki, za zauważone błędy Szyba, tak wygląda, bo jest czysto naklejona, albo też tak na dworze wyszła. Boczne szyby nie są zamalowane, nie mam ich wcale zapomniałem dopisać , postanowiłem nie robić uszczelek, ale w następnym modelu będą trzymam za słowo . No może, się lekko sknociło Złamany, bo to był model po renowacji, wystarczyło tylko pomalować i juz o wiele lepiej się prezentuje, a że zamocno odklejałem Do chlapaczy wmiare są prosto, ale naklejałem na farbe dlatego taki efekt. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Coś mi się wydaje, że lewy komin wygląda jak by wisiał pochylony do przodu i nie osadzony na wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2008 Jest, osadzony na wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Czerwca 2008 Share Napisano 10 Czerwca 2008 Ja mówiłem o bocznych tylnych szybkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 10 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2008 Kiedyś, je zamalowałem , bo Vnce są przyciemniane, ale nie, aż tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Po dokładnych oględzinach mogę stwierdzić że modelik raczej średni krzywo przyklejone cześci lakier mam jakieś grutki w jednej z tylnych felg jest kawałek jakby wyrwany przy brzegu ,postaraj się przy kolejnych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Ja zauważyłem że na naczepie na drzwiach kalka jest tak naklejona, że zakrywa mechanizm zamka, te pręty ;) Nie znam się na truckach. Wygląda tak jakby naklejka pełniła formę plomby uniemożliwiającej otwarcie wrót do naczepy. Po z tym i tym co mówili koledzy wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Ja tam sie na truckach tak świetnie nie znam, a na VN-kach tym bardziej ale czy kabina powinna tak schodzic na dół w stosunku do osłony jak na zdjęciu poniżej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Albo kabina schodzi w dół albo osłona podchodzi ku górze... Oczywiście nie powinno tak być, ale prócz takich szczegułów to model jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Tam po pprotu brakuje takiej jednej częsci z poduszkami i dlatego tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 No pewnie że model jest prześliczny ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi