rafau Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 Czasem się trzeba zastanowić co napisać . Tutaj nie wyboru . Jak prawdziwy . Pozdrawiam Hello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 Jak prawdziwy (bez zastanowienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 Za dużo włosów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 11 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2021 Dziekuje, faktycznie wyszedł mi chyba w przeciwienstwe do jego kolegów ale rzezby mi nie podchodziły i strasznie kombinowalem. Nawet niechcialem sie chwalić nimi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 skóra świetnie wycieniowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 12 Grudnia 2021 Share Napisano 12 Grudnia 2021 (edytowane) 22 godziny temu, rafau napisał: Dziekuje, faktycznie wyszedł mi chyba w przeciwienstwe do jego kolegów ale rzezby mi nie podchodziły i strasznie kombinowalem. Nawet niechcialem sie chwalić nimi. Tutaj tylko włosy zdradzają ,że nie jest prawdziwy . Ale jakby dodać trochę błysku to można by się pomylić . Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi