Mates Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Na sprzedaż leci Crusader Eduarda w wersji limitowanej. Model jest rozpoczęty. Sklejone zostały połówki kadłuba (kokpit pomalowany, pobrudzony, uzbrojony w blaszki), sklejone są skrzydła, wycięte z ramek trochę drobnicy - wszystko jest kompletne, niczego nie brakuje. Z arkusza kalkomanii wyciąłem jedną kalkę (tablicę przyrządów), reszta jest kompletna. W modelu na pewno trzeba wyprowadzić na równo łączenie połówek kadłuba i wlot powietrza. Dodatkowo na stateczniku zarówno po jednej jak i po drugiej stronie są ubytki, które trzeba naprawić, ale nie powinno to stanowić jakiegoś wielkiego problemu. Żywice z zestawu są kompletne, nic nie zostało użyte, dołączone maski również są kompletne. Zdjęcia są robione niestety w kiepskich warunkach, więc mogę w razie czego podesłać więcej. Cena za całość to 155 złotych, wysyłka kurierem UPS na mój koszt. Ewentualnie mogę wysłać do paczkomatu, jednak należy doliczyć koszty przesyłki zgodnie z cennikiem Inpost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Mati, kuźwa on woła skończ mnie a nie sprzedaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 16 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2021 Model sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi