Mates Napisano 16 Grudnia 2021 Napisano 16 Grudnia 2021 Na sprzedaż leci Crusader Eduarda w wersji limitowanej. Model jest rozpoczęty. Sklejone zostały połówki kadłuba (kokpit pomalowany, pobrudzony, uzbrojony w blaszki), sklejone są skrzydła, wycięte z ramek trochę drobnicy - wszystko jest kompletne, niczego nie brakuje. Z arkusza kalkomanii wyciąłem jedną kalkę (tablicę przyrządów), reszta jest kompletna. W modelu na pewno trzeba wyprowadzić na równo łączenie połówek kadłuba i wlot powietrza. Dodatkowo na stateczniku zarówno po jednej jak i po drugiej stronie są ubytki, które trzeba naprawić, ale nie powinno to stanowić jakiegoś wielkiego problemu. Żywice z zestawu są kompletne, nic nie zostało użyte, dołączone maski również są kompletne. Zdjęcia są robione niestety w kiepskich warunkach, więc mogę w razie czego podesłać więcej. Cena za całość to 155 złotych, wysyłka kurierem UPS na mój koszt. Ewentualnie mogę wysłać do paczkomatu, jednak należy doliczyć koszty przesyłki zgodnie z cennikiem Inpost.
mirage3 Napisano 16 Grudnia 2021 Napisano 16 Grudnia 2021 Mati, kuźwa on woła skończ mnie a nie sprzedaj
Rekomendowane odpowiedzi