Arghon Napisano 18 Grudnia 2021 Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Boulton Paul Defiant Mk.I 264. Dywizjon Myśliwski Anglia, lipiec 1940 Skala: 1:72 Producent: Airfix Dodatki: własne Podstawa: IKEA Rok Budowy: 2021 Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Arghon 8 1 Cytuj
barszczo Napisano 18 Grudnia 2021 Napisano 18 Grudnia 2021 Kółka mu się odkleiły, temu Defiantu . A tak poza tym zgrabny, ciekawie wyeksponowany model . Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 18 Grudnia 2021 Napisano 18 Grudnia 2021 Bardzo ładnie sklejony Do kompletu przydałby się jeszcze jeden w nocnym kamulfażu ze Lwowskich Puchaczy Cytuj
Arghon Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Napisano 19 Grudnia 2021 17 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Bardzo ładnie sklejony Do kompletu przydałby się jeszcze jeden w nocnym kamulfażu ze Lwowskich Puchaczy Dziękuję. To jest model do serii z Bitwy o Anglię, więc obok jest Hurricane ze Spitfirem i Battle. 1 Cytuj
kozborn Napisano 23 Grudnia 2021 Napisano 23 Grudnia 2021 Fajny model, zainspirował mnie do zastanowienia się nad zakupem. Ciekawa sylwetka. Pewnie bardziej bym go przybrudził tu i ówdzie, bo kolory zdają mi się bardzo jednolite. Przydymienie wygląda jak dla mnie nierealistycznie, Jest szansa na trochę większy zoom? Bo kadrowanie z podstawką zostawia mniej miejsca na model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi