Arghon Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Boulton Paul Defiant Mk.I 264. Dywizjon Myśliwski Anglia, lipiec 1940 Skala: 1:72 Producent: Airfix Dodatki: własne Podstawa: IKEA Rok Budowy: 2021 Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Arghon 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 Kółka mu się odkleiły, temu Defiantu . A tak poza tym zgrabny, ciekawie wyeksponowany model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 Bardzo ładnie sklejony Do kompletu przydałby się jeszcze jeden w nocnym kamulfażu ze Lwowskich Puchaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2021 17 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Bardzo ładnie sklejony Do kompletu przydałby się jeszcze jeden w nocnym kamulfażu ze Lwowskich Puchaczy Dziękuję. To jest model do serii z Bitwy o Anglię, więc obok jest Hurricane ze Spitfirem i Battle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 Fajny model, zainspirował mnie do zastanowienia się nad zakupem. Ciekawa sylwetka. Pewnie bardziej bym go przybrudził tu i ówdzie, bo kolory zdają mi się bardzo jednolite. Przydymienie wygląda jak dla mnie nierealistycznie, Jest szansa na trochę większy zoom? Bo kadrowanie z podstawką zostawia mniej miejsca na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi