mandrivecs Napisano 20 Grudnia 2021 Share Napisano 20 Grudnia 2021 Jak w tytule, mogę wymienić to i owo z II Wojny Światowej na współczesne transportery kołowe. Szukam LAV 25 we wszystkich wersjach, Stryker we wszystkich wersjach, BTR i ew. waloryzacji i dodatków do nich. Jeśli macie coś na zbyciu proszę o PW. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Grudnia 2021 Share Napisano 20 Grudnia 2021 Muszę to jeszcze dokładnie sprawdzić, ale powinienem mieć LAV-AT z Trumpetera, który u mnie ma niski priorytet... Co byś mi zaproponował w zamian? - jeżeli jesteś zainteresowany oczywiście. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2021 #pmroczko - poszło PW! Zainteresowany jak najbardziej. Czekam również na kolejnych chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Grudnia 2021 Share Napisano 20 Grudnia 2021 To na zachętę coś co wykręciłem z chińskiego potworka w skali 1:48 - za to sam jeździ!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2021 Fajne, my w kontakcie, a ja czekam na kolejne propozycje, jeśli macie coś na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 21 Grudnia 2021 Share Napisano 21 Grudnia 2021 Mam TAKOM 2082 i 2066 jeżeli to można uznać za transportery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 23 Grudnia 2021 Share Napisano 23 Grudnia 2021 Popaczaj..są koła i blaszka na innych aukcjach https://allegro.pl/oferta/usmc-lav-25-piranha-11602766780 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Na Olx też coś się pojawiło : np. Stryker , Btr z Trumpeter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi