pedros Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Siema, mam pytanie - która z firm produkujących farby ma najbardziej zbliżone do rzeczywistości kolory późnych schematów. Chodzi mi przede wszystkim o RLM81, 82 i 83. Kupiłem kiedyś te kolory z Gunze i, jak teraz paczam :-), to są one dość daleko od tego, co dają inne firmy. No i mam zagwozdkę. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 AK Real Colors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2021 Godzinę temu, Thalgonis napisał: AK Real Colors Uprzejmie podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Grudnia 2021 Share Napisano 22 Grudnia 2021 Spójrz jeszcze na MRP, samego RLM76 są trzy odcienie. Późne zielenie też dobrze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 22 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2021 10 minut temu, barszczo napisał: Spójrz jeszcze na MRP, samego RLM76 są trzy odcienie. Późne zielenie też dobrze wyglądają. Dzięki za radę. Na pewno skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi