KRL Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Mój ostatni ukończony model w tym roku. F-4N Phantom II Tamiya 1:32, dokładnie model udający wersję N Model wykonany prosto z pudła dodatki do wersji N także pochodzą z innycgh zestawów F-4 Tamiya. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Chciałbym na żywo zobaczyć . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 24 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2021 20 minut temu, Hello napisał: Chciałbym na żywo zobaczyć . Pozdrawiam Hello Będzie okazja w Warszawie na babaryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Coś pięknego. Ile czasu zajął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 25 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2021 7 godzin temu, kozborn napisał: Coś pięknego. Ile czasu zajął? Mam już bardzo dużą wprawę w skladaniu Tamkowego Phantoma. Więc zwykle zajmuje mi to między 80-100 godzin. Trzeba też przyznać że to naprawdę świetny model do budowy, pod względem spasowania i skladalności moim zdaniem nr 1 w skali 1:32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 28 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2022 To kilka fotek wykonanych tym razem nie telefonem a aparatem fotograficznym. Jednak jakość moim zdaniem jest o wiele lepsza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 Piękny model. Piękne zdjęcia. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi