Dawid J Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Grudnia 2021 Share Napisano 26 Grudnia 2021 Się poszuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 26 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2021 Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Znalazłem komplet z tego modelu: Nada się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 Myślę, że tak. Potrzebuje do F-15C MSIP II. Wypraski są chyba te same, za wyjątkiem uzbrojenia oraz przedniej części kadłuba. Jaka cena i sposób wysyłki do Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Wyślę to gratis tylko potrzebuje namiary na paczkomat. F-15 z Rejkiawiku czy koszerny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 F-15 bedzie z polskimi szachownicami Uprzedzając wiosenną informację MON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 43 minuty temu, Dawid J napisał: F-15 bedzie z polskimi szachownicami Uprzedzając wiosenną informację MON Znaczy jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 7 godzin temu, Grzes napisał: Znaczy jaką? Pewnie weźmiemy że dwie eskadry po cenie złomu żeby agencja uzbrojenia mogła się wykazać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 (edytowane) W miejsce nielotów Su-22? Zawsze to jakiś postęp... Edytowane 30 Grudnia 2021 przez KP.Taurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Stycznia 2022 Share Napisano 1 Stycznia 2022 Ja swoje wysłałem Teraz czekać co Mariusz wymyśli na marzec jak będzie w humorze to może nawet F-15EX da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2022 Dotarły. Pieknie dziekuje. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid J Napisano 8 Marca 2022 Autor Share Napisano 8 Marca 2022 Nasze F-15C, coraz bliżej,-jak wcześniej wspominałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi