Skinn3r Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Cześć, czołem, Czy ktoś z szanownych tu obecnych dysponuje dobrym i wyraźnym zdjęciem montażu karabinu NSW na gunnerce naszych Maxxpro w Afganistanie? Niestety przegrzebywanie internetu nie dało mi oczekiwanych rezultatów. @bulik58 może w Twoich zasobach coś masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Pozwolę się podłączyć pod wątek . Pokazane pojazdy były , są własnością Polskiego Wojska czy tylko były , są wypożyczone ? Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Były wypożyczone na czas ISAF. Humvee, MaxxPro, Cougar 4x4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 1 godzinę temu, mandrivecs napisał: na czas ISAF. Humvee, MaxxPro, Cougar 4x4 14 minut temu, bulik58 napisał: tylko na czas pobytu na misji Dziękuję za odpowiedzi . Trzeba przyznać, że wyglądają " zabójczo". Jest możliwe kupić gotowe zestawy i kalki by zrobić to co na zdjęciach ? Czy jest tu na forum warsztat takich pojazdów ? Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 Nie , nie sklejone . Gotowe w sensie " prosto z pudła " . Plus ewentualne kalki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 3 minuty temu, bulik58 napisał: Ok, jasne , byly napewno pojazdy seri MaxxPro Oooo, ten jest bombowy - Lalunia . To może jeszcze jedno pytanie o życzliwego użytkownika tego forum - kto jest " obstukany " w tym temacie ? Bo ja to ani trochę się nie znam, już na etapie kupna a co dopiero wykonania odpowiedniego pojazdu . Widzę , że Panda robi takie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 29 Grudnia 2021 Share Napisano 29 Grudnia 2021 10 godzin temu, Skinn3r napisał: Cześć, czołem, Czy ktoś z szanownych tu obecnych dysponuje dobrym i wyraźnym zdjęciem montażu karabinu NSW na gunnerce naszych Maxxpro w Afganistanie? Z dobrymi i wyraźnymi zdjęciami jest mały problem Mocowanie wyglądało mniej więcej tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 2 godziny temu, bulik58 napisał: Panda ale tylko tego ponizej @Hello należy zaznaczyć, że ta wskazana przez bulik58 wersja to Dash, czyli inna wersja niż "Lalunia" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 29 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2021 No ja tak tylko dla jasności zaznaczyłem, nie żeby się czepiać czy coś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 30 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2021 Mnie czekają "polskie" tematy z AFG czyli M1114 UAH x2, MaxxPro x1 i M-ATV x1. Wszystko 'Polaki' w 1/72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Jeszcze jedno zdjęcie, lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi