bart207skw Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Witam. Dzięki wymianie modelarskiej z: staryfajter1954 - stałem się posiadaczem kolejnego tygryska z uznanej stajni Mistercraft. Robiłem już Australijczyka i zarzekałem się, że drugi raz nie wejdę do tej samej rzeki. wlazłem. Robiło mi się go łatwiej bo już wiedziałem, gdzie są babole. Ale ogólnie spasowanie jakby lepsze. Najgorsze były kalki - mimo nałożenia płynu z Mikroskale Liquid Decal kalka i tak się podarła - stad numery boczne i krzyże też są z kalek mc ale z uh-1d. Z uwagi na fakt bliźniaczego projektu zrobiłem sesje tez z Australijczykiem. Na ostatnim zdjęciu polecam najlepsze podpórki pod zrolowana tekturę ... Miłego oglądania i komentowania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 30 Grudnia 2021 Share Napisano 30 Grudnia 2021 Modele bardzo fajnie się prezentują, i ciekawa konstrukcja scenerii. Sylwestrowa prezentacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi