makinen Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Podjąłęm rękawicę i rzuciłem się na gruby temat- konwersję AC Models do Land Rovera. Konwersja przeznaczona jest do modelu Accurate Armour, ale próbuję temat obejść używając Hobby Boss. O koszt nie pytajcie- dlatego chcę opękać HB. Całość wygląda tak w wersji żywicznej i kilka zdjęć referencyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Który to model LandRovera i jaki teatr działań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Hej, mam sporo fotek tych landroverôw ze współczesnych pokazów w UK. Pogrzebię na dyskach i podeślę, Może pomogą w jakichś szczegółach Edytowane 31 Grudnia 2021 przez vollff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 @vollffwlasnie Ciebie kojarzę z LR, ale mogę się mylić. . Coś tam mam, ale w razie potrzeby chętnie skorzystam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 Ogarniam z chłopakami temat na KitMaker i nie jest to prosta sprawa. Zestaw AA kosztuje 93 £, czyli musiałbym dołożyć do wydanych 125£ kolejne. Różnic w zestawie HB i AA jest kilka. Same zestawy HB nie gwarantują sukcesu. Hard Top ma poziome listwy chłodnicy, czyli ok, ale tył już do przerobienia. Za tylnymi siedzeniami jest ścianka - HB tego nie ma. Zaczekam, aż dotrze konwersja i ocenie, ile modelu będzie widać. Nadal problemem są koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi