makinen Napisano 31 Grudnia 2021 Napisano 31 Grudnia 2021 Podjąłęm rękawicę i rzuciłem się na gruby temat- konwersję AC Models do Land Rovera. Konwersja przeznaczona jest do modelu Accurate Armour, ale próbuję temat obejść używając Hobby Boss. O koszt nie pytajcie- dlatego chcę opękać HB. Całość wygląda tak w wersji żywicznej i kilka zdjęć referencyjnych. 1 Cytuj
mandrivecs Napisano 31 Grudnia 2021 Napisano 31 Grudnia 2021 Który to model LandRovera i jaki teatr działań? Cytuj
vollff Napisano 31 Grudnia 2021 Napisano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Hej, mam sporo fotek tych landroverôw ze współczesnych pokazów w UK. Pogrzebię na dyskach i podeślę, Może pomogą w jakichś szczegółach Edytowane 31 Grudnia 2021 przez vollff 1 Cytuj
makinen Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Napisano 31 Grudnia 2021 @vollffwlasnie Ciebie kojarzę z LR, ale mogę się mylić. . Coś tam mam, ale w razie potrzeby chętnie skorzystam. 1 Cytuj
makinen Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Napisano 31 Grudnia 2021 Ogarniam z chłopakami temat na KitMaker i nie jest to prosta sprawa. Zestaw AA kosztuje 93 £, czyli musiałbym dołożyć do wydanych 125£ kolejne. Różnic w zestawie HB i AA jest kilka. Same zestawy HB nie gwarantują sukcesu. Hard Top ma poziome listwy chłodnicy, czyli ok, ale tył już do przerobienia. Za tylnymi siedzeniami jest ścianka - HB tego nie ma. Zaczekam, aż dotrze konwersja i ocenie, ile modelu będzie widać. Nadal problemem są koła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi